facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

            Odată cu venirea toamnei temperatura scade, apare frigul iar schimbările bruşte de temperatură, cu alternanţe între perioade calde și perioade răcoroase cu ploi reci, solicită sistemul imunitar și scad rezistenţa faţă de boli.De aceea este esențial ca organismul nostru să fie sănătos și pregătit pentru sezonul rece.Pentru aceasta vă propunem căteva remedii naturale de a căror eficiență au beneficiat sute de pacienți.

1.      Imunitate cu 7 ciuperci, este un remediu naturist foarte puternic, compus din ciuperci medicinale.Poate fi folosit pentru stimularea și modularea imunității în cure de 1-3 luni dar și pentru o gamă largă de afecţiuni.Are și efecte adaptogene şi antioxidante.

2.      Imunitate cu Echinaceea este un imunostimlent, antibacterian și antiviral natural eficient.Se administrează în infecţii bacteriene şi virale (răceală, viroză, bronşită, afecţiuni pulmonare, infecţii urinare), infecţiile rezistente la antibiotice sau recidivante.

3.      Echinaceea cu propolis si vitamina C.Este utilă în infecţii recidivante sau rezistente la antibiotice și în curele de imunizare pentru a preveni infecţiile respiratorii ale sezonului rece dar și infecțiile urinare, genitale, herpes.Sub formă masticabilă, plăcute la gust pot fi acceptate cu ușurință de copii dar și de adulți.

4.      Antioxidant + antiaging. Substanţele active conținute în acest remediu natural, au efecte antioxidante,  combate radicalii liberi din organism, sunt imunostimulente, protejează organele și sistemul nervos.Toate acestea fac din produs un remediu util în perioadele de convalescență, astenie, senescență completând acțiunea celorlalte remedii naturiste, cu acțiune specifică pe diverse aparate și sisteme.

5.      Complexul de plante medicinale Organism sanatos, un produs specific de detoxifiere este destinat persoanelor cu un organism încărcat de toxine, celor cu o greutate corporală crescută la care se asociază și o imunitate deficitară.

6.      Tinctura Imunitate.Este o tinctură din extracte și plante medicinale prețioase pentru imunitate.Deși fac parte din farmacologia veche tincturile au rămas formulele farmaceutice care sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectele apărând la scurt timp.

Se poate administra câte 20-40 picături de 3 ori pe zi, între mese, timp de 1-2 luni.

7.      B complex vitamine naturale Vitaminele B sunt, indicate în perioadele de stres de diverse tipuri cum sunt stresul emoţional, intervenţiile chirurgicale, boală, sarcină, alăptare, când necesarul de vitamine B creşte dar și în curele de imunizare. Aceasta se datorează faptului că vitaminele B acţionează asupra globulelor albe din sânge sau anticorpilor dar ele sunt și o parte a enzimelor care alcătuiesc aceşti componenţi ai sistemului nostru imunitar.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri