facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Sunt perioade în an în care sistemul digestiv este supus la grele încercări din cauza sărbătorilor tradiționale sau a celor personale, de familie. Între acestea se disting două intervale în care suntem forțați de împrejurări să suprasolicităm aparatul digestiv: sfârșitul de an cu Crăciunul și Revelionul atât de pline de preparate alimentare de tot felul și primăvara cu Sărbătorile Pascale. Cu atât mai solicitat este sistemul digestiv cu cât aceste sărbători sunt precedate în cazul multor persoane de perioadele de post.

Iar dacă tot nu ne putem abține și intrăm în hora sărbătorilor gastronomice este bine să avem lângă noi un produs natural care ne poate ajuta să trecem cu bine peste aceste grele încercari. Este vorba despre capsulele Digestie Ușoară de la Fares Orăștie. Ele favorizează o digestie sănătoasă prin ingredientele pe care le conțin. Printre acestea putem aminti coriandru, frunzele de dafin, rizomi de obligeană, rădăcină de genţiană, rizomi de ghimbir, extract de Carica papaya, extract de Ananas și seminţe de muştar.

Unul din elementele esențiale ale produsului este fructul de papaya. Acesta conţine o enzimă numită papaina care ajută la digestia proteinelor, având efecte asemănătoare enzimelor secretate în stomac. Papaya stimulează şi secreţia biliară care contribuie la digestia lipidelor. De asemenea, reglează secreția stomacului, a vezicii biliare, ficatului și pancreasului.

O altă componentă esențială este coriandrul. Deși este mai ales utilizat pentru condimentarea alimentelor el este folosit cu succes și ca tonic al stomacului şi intestinelor, pentru stimularea poftei de mâncare, combaterea balonărilor şi a colicilor intestinale. Proprietăți asemănătoare au și frunzele de dafin, chiar dacă sunt mai celebre pentru utilizarea în bucătarie. Acestea stimulează digestia, au proprietăţi carminative, antispastice și detoxifiante, fiind de asemenea foarte eficiente în indigestii şi balonări.

Capsulele Digestie Ușoară ajuta la digerarea alimentelor prin conţinutul lor de enzime vegetale, cresc apetitul, ajută la eliminarea gazelor intestinale și înlătură senzaţia de greaţă. Se administrează una sau două capsule pe zi, după mesele principale.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri