Remedii naturale în tratamentul hipertensiunii arteriale – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Remedii naturale în tratamentul hipertensiunii arteriale

Scriu despre produsele naturale Fares cu bucuria medicului care poate oferi pacienţilor un tratament eficient, individualizat, fără efecte secundare şi uşor de administrat.

Creşterea valorilor tensionale la un număr tot mai mare de persoane şi mai ales la tineri, fac din folosirea plantelor medicinale un tratament de primă intenţie în stadiile iniţiale. Pacienţilor cu hipertensiune arterială în stadii avansate li se recomandă asocierea remediilor naturale cu medicamentele de sinteză, dar în doze mai mici.

Am scris în articolele anterioare despre ceaiurile Fares pentru tensiune.

Vă recomand acum capsulele Tensiune.

Plantele din compoziţia acestui produs natural Fares sunt: vâsc, talpa gâştei, usturoi şi extracte din frunze de măslin şi din saschiu.

Vâscul este hipotensor şi vasodilatator periferic, deci scade tensiunea arterială.

Talpa gâştei are efect de reglare a ritmului cardiac şi scade tensiunea arterială. Seminţele au forma unei inimi. Diminuează starea de anxietate, aducând pace în suflet.

Usturoiul este şi el un bun hipotensor, antiagregant plachetar, antiateromatos, prevenind astfel complicaţiile cardio-vasculare la pacienţii hipertensivi, uşor diuretic şi reglator al colesterolului şi glicemiei.

Frunzele de măslin şi saschiul, prin substanţele active pe care le conţin au efect vasodilatator scăzând astfel tensiunea arterială şi ameliorând circulaţia coronariană şi cerebrală, sunt tonice generale, revitalizante.

Aceste plante puse împreună îşi potenţează acţiunile, fiind foarte eficiente în tratarea afecţiunilor amintite.

Se recomandă 1 capsulă de 2-3 ori pe zi, la aproximativ 2 ore după masă.

Dr Luminţa Sârcă

 

 

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.