Remedii naturale împotriva infecției cu Helicobacter pylori – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Remedii naturale împotriva infecției cu Helicobacter pylori

Helicobacter pylori este o bacterie care pătrunde în organism printr-o varietate de căi (respirație, alimente, sărut, igienă precară, apă contaminată etc.) și care se instalează la nivelul mucoasei stomacului. Este o bacterie extrem de rezistentă, dat fiind mediul acid, deloc prielnic, în care trăiește și se dezvoltă.

Eradicarea medicamentoasă a H. pylori prin terapie cu antibiotice și inhibitori de pompă de protoni dă rezultate doar în 70-80% din cazuri. H. pylori este un germen cu o mare variabilitate genetică ce dezvoltă rezistență la antibioticele utilizate. În plus, antibioterapia determină numeroase efecte adverse (toxicitate hepatică, distrugerea microflorei intestinale și apariția candidozelor, lezarea mucoasei gastrice cu formarea ulcerelor sau gastritelor).

O alternativă naturală eficientă la medicaţia alopată în tratamentul ulcerelor și gastritelor datorate infestării cu Helicobacter pylori este Helicostop – un preparat fitoterapeutic constituit dintr-un produs vegetal principal – extractul de Hydrastis canadensis cu acțiune inhibitoare asupra H. pylori imprimată de principalul constituent, berberina. La acestea se adaugă în mod sinergic acțiunea antimicrobiană a acizilor triterpenici din mastic, a acidului protolichesterinic din lichenul de piatră și a eugenolului din uleiul esențial de cuișoare. Flavonoizii, taninurile, poliholozidele și oleorezinele, compuși prezenți în produsele vegetale componente, adaugă proprietăți antiinflamatoare, cicatrizante și protectoare ale mucoasei gastrice, fapt ce contribuie la acțiunea antiulceroasă a fitopreparatului.

Pentru ulcer gastro-duodenal şi gastrită hiperacidă cu  Helicobacter pylori pozitiv recomandăm administrarea simultană a capsulelor Helicostop și Stomac Sănătos-D49 şi a Uleiului de cătină cu sunătoare şi gălbenele-F158, timp de şase săptămâni. Pe tot parcursul curei puteţi asocia ceaiul Gastric-D40/D62, sau ceaiul U-pentru stomac (reţeta farm. Farago)-D42.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.