facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Afecţiunile prostatei afectează aproximativ 12% dintre barbaţi. Majoritatea bărbaţilor pestevârsta de 45 de ani au un grad de pericol mărit de a avea probleme cu prostata. Această afectare apare la început fără simptome, apoi apar probleme la micţiune. La aproximativ 80% dintre bărbaţi problemele care apar la micţiune sunt din cauza măririi prostatei. Creșterea benignă a prostatei poate determina infecţii ale tractului urinar sau afectarea rinichilor sau vezicii urinare. Un tratament posibil pentru evitarea operaţiei este cel pe cale naturală.Cel mai eficace tratament și de dorit este cel preventiv.Acesta constă într-un stil de viaţa adecvat, o alimentaţie corespunzătoare și folosirea anumitor suplimente alimentare.

Se recomandă evitarea consumului de carne roșie, lactate, grăsimi animale, alimente cu un conţinut ridicat de zahăr și a unor suplimente alimentare cum sunt calciul și condroitina. Se evită consumul excesiv de ulei de pește care ar putea duce la cancer de prostată. Se recomandă o alimentaţie bazată pe alimente bogate în fibre, proteine vegetale, în special fructe, legume, cantităţi mici de soia, grăsimi nesaturate(uleiuri vegetale presate la rece, de măsline, de susan), peste, legume de mare, ceai verde.Alimentele să fie cat mai neprelucrate și naturale.

Oamenii de știinţă sustin că morcovii, legumele cu frunze verzi, cartofii dulci, sunt noile arme de luptă împotriva cancerului de prostată.Mai exact este necesară o dietă bogată în vitamina A, care intră în compoziţia acidului retinoic și care are capacitatea de a limita cancerul să invadeze ţesuturile sănătoase din jur.

Consumul combinat de roșii și soia au dat cel mai bun rezultat în reducerea incidenţei cancerului de prostată.Aceasta se datoreaza isoflavonelor și licopenului din aceste alimente. Potrivit mai multor studii, consumul de alimente bogate în fibre are o legatură cu un nivel scăzut de testosteron și de PSA (antigen specific prostatic) - indicatori buni pentru sănătatea prostatei.

Este esenţiala hidratarea cu apă pură în cantitate de doi litri pe zi.Se urmărește să fie evitat statul în frig, statul jos timp îndelungat, constipaţia, excesele sexuale. Asigurarea unui somn de calitate pe perioada noptii, în întuneric pentru a beneficia de secreţia de melatonină a corpului este necesar deoarece s-a constatat că suprimarea hormonului melatonină prin nedormitul în timpul noptii poate afecta sănătatea prostatei.
Printre suplimentele alimentare utile în prevenirea afecţiunilor prostatei se numără și capsulele Prostată, ceaiul V pentru prostată și rinichi, ceaiul Prostată.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri