facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

 

 

Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă:

Cât timp sunteţi răciţi, vă sfătuim să evitaţi consumul de alimente care produc mucus cum sunt lactatele, dulciurile, produsele cu făină albă, grăsimile şi prăjelile.

Alimentaţia trebuie să fie adaptată în funcţie de pofta de mâncare, care în asemenea situaţii este mai scăzută.

Este bine să consumaţi alimente hrănitoare şi uşor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, sub formă crudă, de suc, sau coapte, fierte şi, de asemenea, supe calde.

Beţi multe lichide pentru că astfel evitaţi deshidratarea, ajutaţi expectoraţia prin fluidificarea secreţiilor bronşice şi îmbunătăţiţi digestia.

 

Totul incepe in momentul in care un virus, o bacterie, reuseste sa depaseasa bariera sistemului imunitar (fie din cauza frigului, fie din cauza ca am intrat in contact cu cineva bolnav) si  se instaleaza boala.

Febra este un mecanism de aparare al sistemului imunitar impotriva  agentilor patogeni - pentru a o combate in mod natural avem nevoie de hidratare.

Oboseala, lipsa de energie  este o consecinta a deficitului de  vitaminei C, care este esentiala pentru sistemul imunitar – se consuma de 4 ori mai multa vitamina C atunci cand suntem bolnavi.

Compania noastra, sursa de sanatate din inima Daciei, prima alegere a romanilor in ceaiuri si remedii naturale, a realizat produsul solubil obtinut integral din plante medicinale si uleiuri esentiale, alternativa naturala, fara efecte secundare, in tratamentul racelii si gripei.

Extractele de plante şi uleiurile esenţiale  (ulei esenţial de lămâie, ulei esenţial de mentă, extract de scoarţă de salcie, extract total de flori de soc, extract total de trifoişte de baltă, extract total de busuioc, extract total de isop, ulei esenţial de eucalypt, Stevia rebaudiana) selectate de specialiştii noştri în formula acestui produs îi conferă efect antiinflamator, antifebril, sudorific, dezinfectant şi decongestionant la nivelul căilor respiratorii, expectorant.

Acest produs reuneste proprietatile antibacteriene si antivirale ale uleiurilor esentiale cu cele expectorante, mucolitice si antispastice pe caile respiratorii ceea ce conduce la un puternic efect decongestionant si dezobstruant nazal si bronsic. Genereaza de asemenea un efect tonic, inviorator, de improspatare si usurare a respiratiei. In plus, extractele din plantele  medicinale prezente in formula produsului potentezea efectele mentionate. Pe langa proprietatile terapeutice, uleiurile esentiale confera aroma placuta a produsului, iar plantele medicinale aduc un plus de vitamine si minerale.

Conţinutul unui plic se dizolvă în aproximativ 200 ml de apă fierbinte.Băutura are gust agreabil şi nu necesită îndulcire. Se bea cât mai calda posibil.

Se administraeza astfel : copii 3-6 ani: 1-2 plicuri pe zi, fracţionat pe parcursul unei zile, copii 7-14 ani: 2-3 plicuri pe zi, copii peste 14 ani şi adulţi: 3-4 plicuri pe zi. Durata curei este de 3-7 zile, sau conform recomandării medicului.

 

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri