×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Protectie gastrica cu ajutorul plantelor

Mucoasa gastrica este adesea afectata de alimentatia nesanatoasa pe care ne-o administram in graba, la serviciu sau acasa , sub imperiul stresului si al agitatiei cotidiene. De cate ori nu comandam o pizza sau un sandwich cu de toate pentru ca nu avem vreme sa ne preparam singuri ceva de mancare. Din pacate, alimentatia industriala, de tip fast-food nu numai ca este plina de E-uri, aditivi alimentari, dar poate provoca dezechilibre grave la nivel gastro-intestinal cu repercusiuni serioase asupra sistemului imunitar. Iar atunci cand dorim sa reparam stricaciunile facute este bine sa recurgem la solutii naturale, sanatoase si lipsite de efecte adverse.

Capsulele Stomac Sanatos contribuie la protecţia mucoasei gastrice si ajută la eliminarea disconfortului digestiv. Acestea contin flori de gălbenele, frunze de pătlagină, iarba tâlharului, sunătoare, isop  si rădăcină de lemn dulce.

Florile de gălbenele si patlagina sunt excelente remedii pentru leziunile pielii sau mucoasei. Ele sunt antiinflamatoare, emoliente, cicatrizante si  ajuta la refacerea mucoasei gastrice, diminuand senzaţia de arsură şi durerile de stomac.

Iarba tâlharului si sunatoarea au rol cicatrizant, si ajută la vindecarea inflamaţiilor, mai ales la nivelul mucoaselor, însoţite sau nu de ulceraţii.

Capsulele Stomac Sanatos sunt recomandate de asemenea pentru tratarea ulcerului gastric şi duodenal dar si a gastritelor erozive. Copii între 6-14 ani vor lua o capsulă de 2- 3 ori pe zi, cu 15 minute înaintea meselor principale. La randul lor, adulţii vor lua cate o capsulă de 3 ori pe zi, cu 15 minute înaintea meselor principale. In cazul unei suferinte de tip ulcer gastro-duodenal se vor lua cate doua capsule de 3 ori pe zi, cu 15 minute înaintea meselor principale. Durata unei cure complete este de patru  –  sase  săptămâni.

Dar cel mai important este sa intelegem ca hrana reprezinta energie si o simpla salata pe care o prepari singur cu ce-ti place reprezinta cel mai sanatos aliment posibil.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.