Produsele Fares în afecţiunile hepatice – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Produsele Fares în afecţiunile hepatice

Remediile din plante medicinale sunt tratamente eficiente, bine tolerate  şi fără efecte secundare când sunt administrate o perioadă mai lungă de timp.

Am scris despre plante care se găsesc în reţete Fares tradiţionale, monahale sau realizate de echipa de cercetare, cu eficienţă dovedită clinic şi prin analize de laborator.

Formele de condiţionare, adică formele în care se administrează, sunt diferite și permit individualizarea tratamentului – capsule, tincturi, ceaiuri, pulberi şi cenuşi din plante medicinale, uleiuri esenţiale şi unguente.

Pentru hipercolesterolemie şi steatoza hepetică – ficatul gras – Fares are o gamă variată şi completă de produse naturale, care se administrează un timp mai îndelungat în funcţie de evoluţia clinică şi biologică.

Am scris despre capsule Colesterol, Ficat sănătos, Armurariu cu Ganoderma, Anghinare şi frunze de măslin, tinctură Colesterol, ceaiuri Colesterol, Hepatic, Hepatocol, uleiuri esenţiale Farebil, complexul din plante medicinale Curăţarea ficatului, pulbere din fructe de Armurariu, complexul din cenuşi din plante medicinale Rumex Carbo.

Folosiţi-le cu încredere, au efect reglator în tulburările metabolice, detoxifiant, protector şi regenerator hepatic.

Dr Luminiţa Sârcă

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.