facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Hepatitele la copii pot fi tratate cu produse naturale de la Fares Orăștie. Între acestea se numara Complexul Curățarea Ficatului, Ceaiul Protector Hepatic și Capsulele Ficat Sănătos. Orice cură naturală începe cu detoxifierea organului lezat. Toate acestea pot fi realizate cu produse din plante, de la Fares Orăștie. Acestea pot fi administrate după vârsta de șase ani.

Pentru detoxifiere se recomandă anual două cure de câte doua luni. Detoxifierea începe cu Complexul Curățarea Ficatului, care are în compozitie fructe de armurariu, rădăcină de păpădie, fructe de cătină, schinduf și fenicul, sulfină, shiitake, iască, rădăcină de lemn dulce, fructe de măceş  și ulei esenţial de lămâie.

Produsul detoxifică şi protejează ficatul, ajută regenerarea celulelor hepatice, reduce încărcarea grasă a ficatului, stimulează buna funcţionare a vezicii biliare favorizând digestia grăsimilor, normalizează transaminazele, conferă protecţie faţă de substanţele hepatotoxice.

De asemenea, complexul are acțiune antioxidantă, stimulează secreţia internă de interferon, elimină starea de oboseală, creşte tonusul şi mărește energia.

La copii se administrează câte o linguriţă de produs de două ori pe zi, cu iaurt, suc de fructe, miere sau apă, cu o jumatate de oră înainte de masă. Durata unei cure este de o lună. Tonifierea ficatului se realizează ulterior, timp de două-trei luni, cu Capsulele Ficat Sănătos. Se ia o capsulă de trei ori pe zi cu jumatate de oră înainte de masă. În cazul în care copilul nu poate înghiți capsula, conținutul acesteia se amestecă cu o linguriță de miere sau suc, iaurt, apă. Aceste capsule se pot lua timp de două-trei luni.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri