Produse naturale pentru protejarea ficatului la copii (I) – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Produse naturale pentru protejarea ficatului la copii (I)

Hepatita este o inflamație a ficatului, acută sau cronică. Ficatul este unicul organ care are capacitatea de a înlocui celulele bolnave cu noi celule. La copii, cea mai întâlnită formă de hepatită este hepatita A, numită și hepatita mâinilor murdare, având cauză infecțioasă.

Hepatita A se transmite atunci când copilul mănâncă un aliment contaminat cu virusul hepatitei A. Fiindcă hepatita A poate fi o infecție ușoară, ce apare mai ales la copii, este foarte posibil ca unele persoane să nu știe ca au avut vreodată această boală. De obicei, afecțiunea este de scurtă durată și nu provoacă probleme cronice.

Semnele bolii sunt greață, vărsături, diaree, febră ușoară, pierderea poftei de mâncare, erupții cutanate, oboseală, icter, cu colorarea în roșu a urinei, durere în partea dreaptă a abdomenului, sub coaste.

Putem tratata hepatita A cu produse naturale de la Fares  Orăștie. Unul dintre acestea este Curăţarea Ficatului, un complex natural din plante medicinale, special conceput pentru detoxifierea şi protejarea ficatului. Acesta poate fi luat dupa vârsta de șase ani, câte o linguriţă de produs de două ori pe zi. Se administrează cu iaurt, suc de fructe, miere sau apă, de preferinţă cu o jumătate de oră înainte de masă. Durata unei cure este de două -trei luni și se poate repeta dupa o pauză de o lună.

Este foarte important ca în timpul tratamentului copiii să țina și o dietă adecvată pentru a ajuta regenerarea ficatului. Trebuie evitate cu strictețe în această perioadă grăsimile, alimentele semipreparate, cele de tip fast-food, dulciurile din comerț și băuturile carbogazoase.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.