×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Produse naturale pentru adenomul de prostata

Adenomul de prostată este cea mai frecventă dintre tumorile benigne ale bărbatului. Această boală are incidență maximă după vârsta de 60 de ani. Există însă un procent de 10% din cazuri când afecțiunea se manifestă și la bărbații tineri. Principalul semn al bolii este dat de tulburările de urinare. Primul simptom, și cel mai frecvent, este urinarea frecventă, în special în a doua jumătate a nopții. Un alt simptom este urinarea dureroasă, dificilă, cu eforturi. În diverse cazuri pot apărea complicații, cum ar fi sânge în urină, retenția de urină sau infecția căilor urinare.
Pentru tratarea infecțiilor urinare provocate de adenomul de prostată poate fi folosită o schemă de tratament cu produse naturale. În primele 15 zile se administrează capsule Biomicin, o capsulă de trei ori pe zi, concomitent cu capsule Prostată, câte două, de trei ori pe zi. Tratamentul continuă în luna ce urmează cu tinctura de ghimpe, 30 de picături de trei ori pe zi, împreună cu capsulele Prostată, luate la fel. În următoarele două până la patru luni se poate face tratament de intreținere cu capsule Prostată, una dimineața și două seara.
În toată această perioadă de tratament este indicat să se consume ceai Prostată, 3-4 căni pe zi. Acest ceai are în compoziție ghimpe, pufuliță, urzică moartă albă, flori de gălbenele, muguri de pin, splinuță și coada calului.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.