Produse Fares pentru imunitate – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Produse Fares pentru imunitate

Imunitatea este un mecanism foarte complex prin care organismul identifică structurile moleculare străine, deci care nu îi sunt proprii, crează celule specializate în distrugerea acestora şi recunoaşterea lor ulterioară.

Plămânul, colonul, pielea, sunt organele care în perioada toamnei sunt cel mai mult implicate in reactivitatea imunitară a organismului nostru.

Trecerea de la sezonul cald la sezonul rece face ca unele persoane sensibilizate sau care au afecţiuni cronice, cu tratamente medicamentoase de lungă durată, să se adapteze mai greu la schimbare şi să  fie vulnerabile faţă de factorii care produc îmbolnăvire.

Plantele medicinale prin calităţile lor vindecătoare cresc rezistenţa la infecţii stimulând reactivitatea imunologică a organismului.

Voi prezenta două produse Fares dintr-o gamă largă, diversă, foarte eficiente in echilibrarea reactivităţii imunitare.

Imunitate cu 7 ciuperci, sub formă de capsule, conţine extract de Reishi – Ganoderma lucidum – extract de Shiitake, extract de Maitake, Cordyceps sinensis, Ciuperca de mesteacăn, extract de Coriolus versicolor şi miceliu de iască.

Acţiunea lor sinergică, imunomodulatoare, antivirală, antibacteriană, chimio şi radio protectoare, antialergică şi adaptogenă, face ca situaţiile patologice în care se recomandă să fie numeroase.

Pacienţi cu infecţii cronice virusale cum sunt hepatitele, infecţiile herpetice, gripele, cei care fac chimio sau radio terapie, persoane alergice sau care sunt în convalescenţă, in stări de stres prelungit sau oboseală cronică, beneficiază de acest minunat remediu, protector şi stimulator.

Clorofila este o combinaţie de Spirulină, Orz verde, Urzică, Lucernă şi Alge marine, tot sub formă de capsule.

Denumirea arată că sunt plante verzi, foarte bogate în clorofilă, dar şi în alte substanţe cu acţiune antioxidantă, detoxifiantă, remineralizantă, alcalinizantă la nivelul tractului gastro-intestinal şi nu în ultimul rând stimulatoare a reactivităţii imunitare.

Afecţiunile hepatice, digestive, alergiile, ca şi astenia cronică, excesul ponderal, hipertensiunea arterială, efectele hepato sau nefro toxice ale unor medicamente, convalescenţe prelungite, sunt câteva din patologiile ameliorate semnificativ de o cură de 1-3 luni cu acest complex revitalizant numit Clorofilă.

Multitudinea de substanţe active, care îşi potenţează reciproc acţiunea şi efectele lor terapeutice nu se găsesc in nici un medicament de sinteză.

Bucuraţi-vă de darurile Naturii, care vă revitalizează, vă fac mai rezistenţi şi vă alină suferinţele!

Dr Luminiţa Sârcă

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.