facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Toamna este anotimpul in care ne pregătim pentru sezonul rece.

Vacanţa de vară se incheie şi începe un nou an şcolar.

Intrarea copiilor din nou în colectivitate, vremea schimbătoare, cu dimineţi reci şi temperaturi ridicate în cursul zilei, alternanţa de zile senine cu cele noroase şi ploi, trecerea de la programul de vacanţă la cel de şcoală sau serviciu, sensibilizează organismul şi îl fac vulnerabil la îmbolnăviri.

Un cuvânt înţelept spune să cauţi medicul înainte de a te îmbolnăvi.

Plantele medicinale sunt de folos atât pentru prevenţie cât şi pentru tratament, când este cazul.

Eu recomand pacienţilor ca, în funcţie de predispoziţiile lor patologice sau de afecţiunile mai frecvente,să aibe acasă produse Fares din plante medicinale pentru a începe tratamentul din momentul apariţiei primelor semne de boală.

Afecţiunile acute trebuie tratate cât mai repede, din momentul instalării, pentru a scurta perioada de  evoluţie a bolii şi deci însănătoşire mai rapidă.

Răcelile şi virozele respiratorii, indigestii sau diarei, acutizări ale gastritelor, ale reumatismelor, sunt des intâlnite în această perioadă.

E bine, deci, să aveţi în casă câteva ceaiuri, uleiuri esenţiale, capsule şi unguente.

Ceaiuri – Enterostop, ceai digestiv D41- care conţine muşeţel, coada şoricelului, fenicul şi anason -, ceai digestiv contra colicilor, ceai pentru articulaţii sănătoase, ceaiuri din gama Hapciu. Pentru persoanele hipertensive ceai T pentru tensiune şi calmocard.

Capsule – Enterostop, Stomac sănătos, Articulaţii sănătoase, Hapciu, Plantusin.

Uleiuri esenţiale – Biosept plus care conţine cuişoare şi ti-tree, Eucalipt, Mentă, Lavandă.

Unguente – Farederm, un excelent cicatrizant, antiseptic, antiinflamator şi foarte bun în caz de eritem fesier la copii,  Biomobil, unguent cu Arnica, Tătăneasă-cremă pentru entorse, dureri articulare sau musculare - .

La produsele enumerate pot fi adăugate şi altele, din gama complexă Fares, recomandate de medic.

Posibilitatea de a avea la îndemână remedii atunci când ai nevoie, conferă atât eficienţă tratamentului, cât şi siguranţa că poţi acţiona imediat, ameliorând starea şi evitând complicaţiile bolii

 

 

Dr Luminiţa Sârcă

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri