facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

 

Primele semne ale imbolnavirii cailor respiratorii superioare se manifesta de multe ori printr-o banala durere la inghitit. Copilul refuza instinctiv sa manance deoarece contactul  aliemntelor cu mucoasa inflamata din gat ii produce durere. Cunoscuta sub numele de amigdalita sau faringita, durerea in gat este un simptom al unei boli care afecteaza faringele sau amigdalele. Aceasta poate fi rezultatul unei infectii cu virusuri sau bacterii. Atunci cand durerea in gat este provocata de o infectie bacteriana, ea poate fi tratata cu antibiotice naturale. Un simptom caracteristic infectiilor bacteriene este febra mare care insoteste durerea in gat. In schimb, infectiile virale trec de la sine dupa 2-3 zile si sunt insotite de febra moderata sau se transforma in infectii bacteriene.

Capsulele Plantusin reprezinta un remediu natural extrem de util in faringita sau amigdalita. Acestea  au un efect de calmare a durerii, de reducere a inflamatiei ce provoaca durerea in gat, sunt un bun antibiotic si antiviral natural si, in plus, decongestioneaza caile respiratorii superioare.

Ele au in compozitie extract de rădăcină de lemn dulce, tinctură de propolis, uleiuri esenţiale de mentă, eucalipt, fenicul, cimbru si coada şoricelului.

Lemnul dulce are un efect calmant asupra inflamațiilor gâtului şi linişteşte atât tusea seacă, iritativă cât şi pe cea cu expectoraţie vâscoasă. Propolisul este considerat cel mai puternic antiinfecţios natural. Uleiul esenţial de mentă este deosebit de eficient în combaterea durerii de cap şi pentru a desfunda nasul. Uleiul esenţial de cimbru este un puternic antibacterian şi antiviral, antispastic şi anestezic local. Calmează tusea, reduce inflamaţia de la nivelul mucoasei oro-faringiene şi nazale, desfundă nasul. Uleiul esenţial de eucalipt si cel de fenicul au proprietăţi antibacteriene, antivirale, antifungice, mucolitice, expectorante, imunostimulente, antiinflamatoare și revigorante. Uleiul esenţial de coada şoricelului este antiseptic bronșic si reduce inflamaţia.

Dupa varsta de trei ani, copii pot lua unu-doua comprimate de supt de 3 ori pe zi, între mese. După administrare, timp de 30 minute nu se consumă alimente sau lichide. Durata unei cure este de patru pana la zece zile.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri