×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Plante medicinale in tratamentul hemoroizilor

Hamamelis virginica este o plantă medicinală care creşte în Statele Unite, în special în statele Pennsylvania şi Virginia, şi care a fost adusă în Europa în anul 1736.

Hamamelis este o plantă tonică, astringentă, antihemoroidală, care are un conţinut bogat în vitamină P, ceea ce explică efectul hemostatic şi tonic venos. Aceasta are acţiune bacteriostatică si cicatrizantă, fiind utilă şi în tratamentul insuficienţei venoase, varicelor şi ulcerelor varicoase, hemoroizilor, chiar şi a celor sângerânzi fiind şi hemostatică (opreşte sângerarea).

În afară de vitamina P, Hamamelis virginica mai conţine tanini, calciu, potasiu, fier, ulei esenţial şi acizi fenolici. Această plantă se găseşte în compoziţia supozitoarelor Hemorsan, reţeta şi produsul Fares.

Împreună cu hamamelis, în această formulă se mai află tinctura de propolis, extracte din : flori de gălbenele,muguri de plop, seminţe de castan, ulei esenţial de coada şoricelului şi de cuişoare, balsam de Peru.

Această combinaţie complexă de plante medicinale, propolis şi uleiuri esenţiale, face ca supozitoarele Hemorsan de la Fares să fie eficiente în tratamentul bolii hemoroidale.

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.