facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Imunitatea este un mecanism foarte complex de apărare a organismului faţă de factorii

patogeni. Aceştia sunt din ce în ce mai numeroşi şi diverşi, aşa încât, sistemul imunitar trebuie să se adapteze şi să reacţioneze la factori şi situaţii noi.

Modul de viaţă actual al multor indivizi, poluarea atmosferei, apei, solului, alimentelor, au făcut ca persoane tot mai tinere să aibe probleme de sănătate.

Îngrijorător este  faptul că şi copiii se îmbolnăvesc frecvent, iar intrarea în colectivitate este pentru mulţi momentul începerii unui şir de tulburări şi afecţiuni acute.

Tratamentele cu substanţe de sinteză, mai ales antibioticele şi antitermicele induc la rândul lor tulburări pentru care sunt necesare alte medicamente.

Plantele – organisme vii – aduc in corpul nostru o multitudine de substanţe cu acţiune reglatoare, drenoare, detoxifiantă, protectoare şi în esenţă,vindecătoare.

Produsele Fares combină în reţete tradiţionale, actuale, culese din mânăstiri sau ale farmacistului Andrei Farago, plante medicinale din culturile proprii, controlate şi supravegheate atent şi analizate. Se găsesc sub formă de capsule, ceaiuri, pulberi, siropuri, tincturi.

Echinacea este planta cea mai cunoscută în stimularea imunitară nespecifică. Produsele cu Echinacea nu se administreză în acelaşi timp cu vaccinurile – acestea induc o stimulare specifică a imunităţii – ci la o distanţă de cel puţin o lună înainte sau după vaccinare, nici la persoanele alergice la această plantă, sau la muşeţel, gălbenele, sau cu afecţiuni autoimune sau tuberculoză.

Pentru toţi ceilalţi Echinacea este o plantă minunată care ajută atât la prevenirea îmbolnăvirilor cât şi la tratarea lor.

Produse Fares -  capsule Imunitate cu Echinacea, Noni cu Echinacea, Echinacea cu Propolis şi vitamina C -

Noni este de asemenea o plantă imunomodulatoare, drenoare şi detoxifiantă, care potenţează acţiunea Echinaceei.

Vitamina C este naturală, extrasă din fructe de Măceşe, Cătină şi Acerola.

Ceaiul Imunitate conţine echinacea, busuioc, fructe de cătină, mentă, hibiscus, ulei esenţial de grapefruit.

Fares are şi o gamă largă de ceaiuri simple – Echinacea, Măceşe, Mentă, Gălbenele, Cimbrişor, Soc, Sânziene, ş.a – toate eficiente, plăcute la gust şi uşor de administrat.

Să aveţi mereu în vedere că plantele au calităţi vinecătoare, dar, a le folosi înainte de a te îmbolnăvi este cel mai bun lucru !

 

Dr Luminiţa Sârcă

 

 

 

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri