Paducelul, protectorul inimii – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Paducelul, protectorul inimii

Paducelul este una dintre plantele minune folosite ca remediu eficient în diferite afecțiuni. De la păducel se folosesc florile, frunzele și fructele. Acestea conțin bioflavonoide, vitaminele B și C, acizi organici (citric, malic, tartaric, cafeic, nicotinic), uleiuri volatile, triterpene, taninuri.

Păducelul este utilizat în afecțiunile cardiovasculare, deoarece are acțiune cardiacă tonică și vasodilatatore, restabilește valorile normale ale tensiunii arteriale, scade nivelul colesterolului sangvin, favorizează circulația la nivelul inimii și creierului.

De asemenea, păducelul are acțiune calmantă la nivelul sistemului nervos, antidepresivă și relaxantă. Datorita conținutului bogat în substanțe antioxidante, frunzele și fructele stimulează sistemul de apărare al organismului.

Fares Orăștie folosește din plin această plantă, între altele în compoziția capsulelor Calmocard. Păducelul creşte forţa de contracţie a muşchiului cardiac (efect cardiotonic), produce dilatarea vaselor de sânge, îmbunătăţind irigarea şi oxigenarea inimii, are efect antiaritmic, hipotensiv, hipocolesterolemiant, antioxidant, sedativ şi diuretic.

Calmocard se administreaza astfel: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. În caz de tahicardie sau creşteri tensionale pe fond de stres crescut se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 3-4 zile. Durata unei cure este de 3-6 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.