Mai puţine colici – bebelusi şi părinţi mai veseli – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Mai puţine colici – bebelusi şi părinţi mai veseli

Tulburările digestive (colici abdominale, greaţă, agitaţie, refuz alimentar, plâns şi agitaţie) ale sugarilor şi copiilor mici pot fi ameliorate foarte uşor şi comod cu BABYCALM, soluţie  din Gama naturală de produse Mami și bebe pentru mămici şi cei mici.

În formula  acestui produs am adăugat flori de muşeţel şi roiniţă, cu acţiune calmantă şi liniştitoare, care se îmbină perfect cu  fructele de cardamom, chimion şi coriandru, cele mai eficiente plante anti-colici pentru bebeluşi.

Astfel, soluţia calmează crampele şi durerile abdominale, ajută la eliminarea gazelor intestinale şi combate vărsăturile. Se adminstrează înainte de alăptare sau în biberonul de lapte.

Eficiența acestui produs este demonstrată de studii concrete: s-a administrat  BABYCALM la 54  sugari.

Doza administrată a fost de 3 picături de 3 ori pe zi  de la  1-3 luni şi 4 picături de 3 ori pe zi la sugarii de 3-6 luni.

În urmă  administrării de Babycalm soluţie, la 81,87%  dintre sugari au dispărut simptomele  menţionate şi la 18,12% dintre ei s-au ameliorat.

Picăturile Babycalm au fost bine tolerate de toţi cei 54 de pacienţi, fără a se înregistra  reacţii adverse.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.