facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Congestia nazală, sau nasul înfundat este un simptom deosebit de supărător, care apare adesea în caz de răceală şi gripă. De un real folos în această situaţie sunt inhalaţiile cu infuzii de plante medicinale sau de uleiuri esenţiale. Pentru aceasta,  toarnţi într-un vas 1 litru de apă clocotită şi adaugaţi 3-4 picături de ulei esenţial, sau puteţi face un amestec din mai multe uleiuri. Vaporii degajaţi se inspiră stând aplecat peste vas, cu capul acoperit cu un prosop mare, timp de 10-15 minute. Recomand să se facă 2 inhalaţii pe zi timp de 7-10 zile, sau la nevoie. Dacă nasul este iritat e bine să-l ungeţi înainte cu ulei de catină cu sunătoare şi gălbenele.

Recomand ca tratament natural pentru desfundarea nasului inhalaţii cu ulei esenţial de eucalipt, mentă, pin, rozmarin, ti-tree, sau cu soluţia de uleiuri esenţiale HAPCIU-UŞUREAZĂ RESPIRAŢIA care conţie un amestec de eucalipt, cimbru, mentă şi fenicul. Această soluţie reuneşte proprietăţile antibacteriene şi antivirale cu cele expectorante, mucolitice şi antispastice pe căile respiratorii ceea ce conduce la un puternic efect decongestionant şi dezobstruant nazal şi bronşic. Este eficientă în răceală, gripă, bronşită, dar şi în cazul  sinuzitelor care pot complica afecţiunile respiratorii. Generează de asemenea un efect tonic, înviorător, de împrospătăre şi uşurare a respiraţiei. Se poate utilizeaza şi în candela de aromaterapie, vaporii de uleiuri esenţiale având efect antiseptic şi dezinfectant al aerului din incapere.  Această modalitate este foarte utilă pentru copii mici care nu pot face inhalaţii, sau pentru încăperile în care sunt mai multe persoane, prevenind răspândirea gripei de la unul la altul. Tot pentru copii vă recomand folosirea acestui remediu natural în aparatul de aerosoli.

Inhalaţiile cu uleiuri esenţiale sunt o modalitate naturală şi eficientă de a reduce congestia nazală, fară efecte secundare, ştiut fiind faptul că la cei care apelează foarte frecvent la picături chimice, mai ales în cazul administrării repetate şi pe perioade lungi mucoasa nazală se sensibilizează instalandu-se rinita cronică.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri