facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Indigestia, numită medical și dispepsie (adică digestie dificilă), poate avea mai multe cauze:

- mesele copioase, ingestia rapidă de alimente, ingestia de alimente foarte reci sau fierbinți, alimentele tip fast-food, alimentele picante, consumul excesiv de cafea, alcool, ciocolată, băuturi carbogazoase, consumul de alcool, fumatul, stresul.
Celor care se confruntă cu o digestie dificilă, le recomandăm capsulele DIGESTIE UȘOARĂ. Ele conțin fructe de coriandru, frunze de dafin, rizomi de obligeană, rădăcină de gențiană, rizomi de ghimbir, extract de Carica papaya standardizat în papaină, extract de Ananas comosus standardizat în bromelaină, seminţe de muştar.

Este recomandat în digestia lentă/indigestie, hipoaciditate, greaţă, balonări, colici postprandiale (după servirea mesei), lipsa poftei de mâncare; favorizează digerarea alimentelor după mese copioase.

Pentru că ceaiurile au un rol și un loc important în combaterea suferinței la nivel digestiv vă recomandăm ceaiul DIGESTIE UȘOARĂ (anason, fenicul, mentă, rozmarin, busuioc, lemn dulce, cicoare) foarte plăcut la gust și eficient în eliminarea disconfortului gastric. Consumată după fiecare masă, infuzia favorizează o digestie ușoară, contribuind la suprimarea balonărilor și la eliminarea gazelor intestinale.

Fructul de papaya, conţine o enzimă numită papaină care are puternice proprietăţi proteolitice (ajută la digestia proteinelor), având efecte asemănătoare pepsinei (enzimă secretată la nivelul stomacului).

În ananas se găseşte bromelaina - o enzimă capabilă să degradeze proteinele,este necesara si  eficientă în digerarea rapidă a substanţelor nutritive.

Coriandrul - datorită proprietăţilor stomahice (secretorii), carminative (elimină gazele), antispastice se foloseşte ca tonic al stomacului şi intestinelor, pentru stimularea poftei de mâncare, combaterea balonărilor şi a colicilor intestinale.

Frunzele de dafin stimulează digestia, au proprietăţi carminative, antispastice, detoxifiante. Foarte utile în indigestii şi balonări.

Ghimbirul este un foarte bun stimulent digestiv, calmant în durerile abdominale, elimină gazele şi senzaţia de greaţă, creşte pofta de mâncare, stimulează metabolismul.

Obligeana se foloseşte ca stimulent al secreţiei gastrice şi biliare mărind pofta de mîncare şi îmbunătăţind capacitatea de digestie.  Este utilă în caz de hipoaciditate gastrică, anorexie (lipsa poftei de mâncare) de cauză nervoasă, enterocolite spastice.

Genţiana conţine principii amare care stimulează secreţia salivei, a sucurilor gastrice şi intestinale, stimulează contracţia vezicii biliare şi evacuarea ei în intestin, ajutând la realizarea unei digestii normale.

Muştarul alb stimulează secreţia gastrică, reduce colesterolul, are acţiune laxativă normalizând tranzitul intestinal.

Este recomandat în digestia lentă/indigestie, hipoaciditate, greaţă, balonări, colici postprandiale (după servirea mesei), lipsa poftei de mâncare; favorizeaza  digerarea alimentelor după mese copioase.

Pentru că ceaiurile au un rol și un loc important în combaterea suferinței la nivel digestiv vă recomand ceaiul  DIGESTIE UȘOARĂ (anason, fenicul, mentă, rozmarin, busuioc, lemn dulce, cicoare) foarte plăcut la gust și eficient în eliminarea disconfortului gastric. Consumată după fiecare masă, infuzia favorizează o digestie ușoară, contribuind la suprimarea balonărilor și la eliminarea gazelor intestinale.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri