Imunizarea copilului: prima luna – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Imunizarea copilului: prima luna

Un parinte responsabil stie ca in fiecare toamna trebuie sa ia de la inceput procesul de imunizare a copilului. Acest lucru este necesar deoarece odata cu reintrarea micutului in colectivitate (gradinita, scoala) acesta este asaltat de virusuri, bacterii, paraziti, etc care ii pot afecta sanatatea.

Prima luna de imunizare se poate realiza utilizand Siropul Imunitate cu miere si propolis si comprimatele Vitaminaminizant cu macese si catina. Siropul are in compozitie miere de albine, extracte de echinacea, fructe de cătină, rădăcină de ginseng, sovârv si astragalus. El are un efect tonic general, imunostimulator, vitaminizant, crescand  rezistenta organismului la infectii. Este recomandat in caz de imunitate scazuta, tratamentul preventiv al infectiilor acute de cai respiratorii superioare si ca adjuvant în perioadele de convalescenta.

La copii intre 1-5 ani se pot adminstra 1-3 lingurite pe zi, cu 30 minute inainte de masa. La cei intre  6-12 ani  se pot da  4-6 lingurite pe zi, cu 30 minute inainte de masa. In sfarsit, celor peste 12 ani si adultilor li se recomanda  2-3 linguri pe zi, cu 30 minute inainte de masa.

La acest sirop trebuie asociate comprimatele Vitaminaminizant cu macese si catina. Acestea contin extract de fructe de măceşe şi fructe de cătină si ulei esential de lamaie. Fructele de cătină albă aduc un aport important de vitamine (C, A, B1, B2, B6, B9, D, E, P, PP) şi acizi graşi esenţiali. Ele dau rezultate rapide în recuperarea după efort fizic şi intelectual, scad durata de convalescenţă după boală. De asemenea, cresc rezistenţa organismului la infecţii şi previn degradarea celulelor prin efectul puternic antioxidant.

Fructele de măceş sunt foarte apreciate pentru conţinutul lor bogat în vitamina C (500-1000 mg%), carotenoide,vitaminele A, B1, B2, E, P, PP şi K. Măceşele au cu 40-50% mai multă vitamina C decât lămâia şi cu 60% mai mult decât grapefruitul.  Ulei esenţial de lămâie este stimulent leucocitar, crescând apărarea organismului împotriva infecţiilor.

Copii pot lua  un comprimat de 2 ori pe zi, la 2 ore după masă. Pentru stimularea poftei de mâncare se administrează cu 30 minute înainte de masă. Adulţii pot lua un comprimat de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă.

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.