facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Nu faci mai nimic si obosesti imediat. Te trezesti obosit si te simti epuizat intreaga zi.Chiar si cel mai neinsemnat guturai te doboara. Este un semnal cat se poate de clar ca sistemul tau imunitar este la pamant si ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta. Ce faci daca observi ca aceleasi simptome le are si copilul tau. Imunitatea organismului se degradeaza in timp  si tot in timp cu ajutorul oferit de plante ea isi poate reveni. Pentru a opri acest proces, atat copii cat si adultii pot face un tratament natural extrem de eficient cu ajutorul capsulelor Imunitate cu echinacea.

Acestea au in compozitie echinacea, usturoi, extract de Astragalus, extract de ghiara mâţei si Andrographis paniculata. Astragalusul sau Unghia găinii este folosit pentru a creşte rezistenţa organismului si pentru capacitatea sa de stimulare a producţiei naturale de interferon în organism. Ghiara mâţei are proprietăţi antivirale, antiiflamatorii, antioxidante, imunostimulatoare. Andrographis paniculata este o plantă care creşte în Asia de Sud-Est, China şi India. A fost utilizată de-a lungul timpului ca tratament pentru infecţiile tractului respirator superior, febră, dureri în gât şi herpes. Studiile medicale au demonstrat proprietăţile sale antiinflamatorii, antibacteriene, antivirale şi imunostimulente.

 

Echinacea, recunoscută pentru proprietăţile sale imunostimulatoare, antivirale şi antibiotice, creşte rezistenţa organismului în diferite stări cu imunitate scăzută. Previne infecţiile respiratorii, urinare, genitale, herpes. Usturoiul este un important imunostimulator, eficient în prevenirea şi tratarea infecţiilor, fiind totodată şi un antibiotic natural cu spectru larg .

 

Copii  pot lua 1-2 capsule pe zi, înainte de masă. Pentru copiii care nu pot înghiţi capsule, se recomandă desfacerea acestora şi administrarea conţinutului cu miere sau cu sirop de fructe. Adulţi pot lua cate o capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă. Dacă imunitatea este foarte scăzută se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi.

Produsul se poate administra în cure de 1-3 luni, iar cura se poate face de

2-3 ori pe an.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri