Hipertensiunea arterială și obezitatea – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Hipertensiunea arterială și obezitatea

Hipertensiunea arterială și afecțiunile cardiovasculare sunt două dintre afecţiunile cele mai răspândite. Factorii cu risc cardiometabolic crescut, cum sunt obezitatea, colesterolul crescut, tensiune arterială şi trigliceride, pot fi ameliorați dacă pacientul acționează asupra stilului de viață, evitând sedentarismul, consumul de toxice și alimentaţia necorespunzătoare. 

Obezitatea este un factor de risc cardiometabolic ce este tot mai întâlnit atât la vârstnici cât și la tineri, tot mai mulți copii devenind obezi de la vârste tot mai mici.O serie de factori care sunt apanajul civilizației tehnologizate, contribuie din plin la creșterea frecvenței acestei afecțiuni.

Alimentaţia nesănătoasă, de tip fast-food, sărăcită de principii alimentare necesare, luată în grabă, lipsa activității fizice, poluarea, conduc la această afecţiune ce poate produce complicaţii odată cu netratatarea sa.

Pentru a evita astfel de situaţii, pacientul trebuie să acorde o atenţie deosebită păstrării unei greutăți optime, corespunzătoare unei stării reale de sănătate. Orice efort minim depus în vederea pierderii în greutate are efecte pozitive asupra colesterolului şi a tensiunii arteriale. Exerciţiile fizice şi consumul de cât mai puţine calorii pe zi sunt recomandate.

Realizarea curelor de detoxifiere cu produse destinate scăderii în greutate au efecte benefice asupra sănătății organismului daca sunt realizate periodic pe perioade de1- 2 luni.Astfel complexul Silueta perfectă – sațietate cu fibre M115 , este un foarte bun detoxifiant, împiedică absorbţia glucidelor, lipidelor şi a colesterolului de la nivel intestinal, reduce greutatea corporală, scade apetitul, echilibrează flora intestinală și conferă saţietate.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.