facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Continuăm povestea colesterolului

HDL, LDL şi VLDL sunt lipoproteine de care se leagă colesterolul pentru a fi transportat prin sânge.

LDLul transportă aproximativ 65% din colesterolul sanguin spre artere unde se poate depune formând plăci de aterom.

VLDLul transportă aproximativ 15% din colesterolul sanguin şi este necesar pentru producerea LDL în ficat.

HDLul transportă aproximativ 20% din colesterolul sanguin şi este compus în mare parte din lecitină, având efect protector asupra arterelor.

Ceaiurile Fares pentru colesterol asociate produselor sub formă de capsule  potenţează efectul acestora.

Colectivul de cercetare de la Fares a conceput combinaţii de plante şi extracte din plante cu acţiune complexă, de scădere a biosintezei colesterolului şi de  stimulare a metabolizării acestuia la nivel hepatic.

Capsulele Colesterol conţin frunze si extract din frunze de măslin, extract din frunze de anghinare, rostopască, păpădie şi frunze de pătlagină. Se recomandă 3 capsule pe zi. Sunt şi protectoare hepatice şi uşor diuretice, beneficiind si pacienţii care au asociate hipertensiune şi steatoza hepatică.

Tratamentul poate fi început cu aceste capsule şi continuat cu produsul Anghinare şi frunze de măslin, care acţionează si ca reglator al secreţiei şi eliminarii de bilă, are efect antioxidant şi se pot administra timp de câte 2 luni fiecare.

Persoanele care au hipotiroidie uşoară, afecţiuni reumatismale degenerative, sau care sunt în convalescenţă, pot continua încă una sau două luni cu produsul numit Clorofilă, o combinaţie inspirată, cuprinzând spirulina, orz verde, lucernă, urzică şi alge marine. Este un tonic general şi remineralizant, antianemic, uşor diuretic şi antiinflamator.

În capsulele Imunitate cu 7 ciuperci sunt puse împreună extracte din Reishi, Shiitache, Maitake, Coriolus versicolor, Miceliu de iască, Cordiceps şi ciuperca de mesteacăn, având şi acţiune de scadere a colesterolului pe lângă cea de stimulare a reactivităţii imunitare, antivirală şi antibacteriană, de creştere a capacităţii organismului de adaptare in situaţii de stres. De asemenea, produsul Noni şi Echinacea are şi efect hipocolesterolemiant pe lânga cel detoxifiant, antiinflamator, tonic general şi de simulare a reactivităţii imunitare.

Tratamentul cu produsele Fares poate fi personalizat in funcţie şi de afecţiunile asociate si asigură în acelaşi timp o continuitate pe o perioadă de 3 sau 6 luni, dupa care este necesara  reevaluarea clinică şi a valorilor colesterolului.

Fitocomplexul de substanţe active din plante reglează, deci,  metabolismul colesterolului, reface tonusul şi energia organismului, îi creşte rezistenţa la efort şi capacitatea de adaptare la stres.

Dr Luminiţa Natalia Sârcă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri