facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Febra însoțește adesea atât infecțiile virale cât și pe cele bacteriene. Febra este un simptom care indică lupta organismului cu boala. Părinții se sperie adesea când copii lor au febră ignorând că acesta este un proces natural de apărare al organismului. Desigur, valorile ridicate ale febrei, de peste 39 de grade Celsius, trebuie să ne alarmeze. O modalitate simplă de a scădea febra la copii o constituie micșrorarea temperaturii corpului prin aplicarea de loțiuni cu substanțe volatile, așa numita frecție.

O soluție naturală la îndemâna părinților este Loțiunea Scade Febra din trusa Hapciu – Răceala și Gripă. Această loțiune poate fi achiziționată și separat de trusă. Ea conține între altele mentol, camfor, uleiuri esenţiale de eucalipt, pin, scorţişoară si cimbru. Pe lângă faptul că scade febra, loțiunea relaxează musculatura, este un excelent revigorant si răcoritor. Așadar, ea poate fi folosită nu numai în stările gripale , dar și atunci când trecem prin momente de oboseală generală sau avem dureri musculare generate de răceală sau efort.

Uleiurile din compoziția loțiunii au acțiune bronho dilatatoare, ușurând respirația, favorizând expectorația și curățând aerul din încăpere. După aplicare, copilul resimte o răcire brusca a pielii și, de aceea, trebuie învelit. Adesea, după frecție, copilul transpiră în prima jumătate de ora, ceea ce-i scade temperatura corpului. Întotdeauna trebuie să fim pregătiți să schimbăm copilul de hainele ude pentru a pastra temnperatura corpului la noile valori mai scăzute.

Din cauza febrei, copilul poate acuza dureri de cap. O modalitate de a-i ușura suferința este să-i punem pe frunte și în jurul capului o compresă înmuiată în apă rece peste care turnăm câteva picaturi de loțiunea Scade Febra din trusa Hapciu – Răceala și Gripă. Trebuie să avem grijă însă ca aceasta compresă sa fie bine stoarsă pentru ca lichidul să nu intre în ochi.

Suprafețele pe care putem aplica loțiunea sunt mâinile, picioarele, pieptul și spatele. Trebuie evitată folosirea loțiunii pe suprafețele cu leziuni deschise, deoarece este iritantă. Frecțiile se pot face de două trei ori pe zi, dar mai ales înainte de somnul de după-amiază și seara.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri