Fierea leneșă – tratament cu plante medicinale – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Fierea leneșă – tratament cu plante medicinale

Dacă pe un fond de migrenă (durere de cap), astenie și alternanță constipație – diaree apar dureri locale suportabile, vărsături bilioase, gust amar, balonare, mai ales după o masă abundentă, atunci este vorba despre o hipotonie la nivelul vezicii biliare: «fierea leneșă». Acest tip de dischinezie biliară apare mai frecvent la persoanele sedentare și la cele care muncesc mai mult la birou, adoptând o poziție vicioasă.

Dischinezia biliară hipotonă (tulburare funcțională a vezicii biliare care constă în creșterea în volum a vezicii ca urmare a incapacității de a se contracta și de a evacua bila ce se acumulează în exces) este însoțită de indigestie.

Pentru prevenirea și tratarea simptomelor care însoțesc fierea leneșă vă recomand capsulele VEZICĂ BILIARĂ LENTĂ a căror plante din compoziție (boldo, anghinare, volbură, coada șoricelului, obligeană), stimulează secreția și eliminarea  bilei, stimulează secreția gastrică, au efect laxativ ușor, carminativ (elimină gazele intestinale).

Doza recomandată este de 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, în timpul mesei.

Durata unei cure este de 6-8 săptămâni. Administrarea se poate relua la nevoie.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.