Farebil, solutia care alunga colicile biliare – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Farebil, solutia care alunga colicile biliare

După mesele abundente de sărbători apar adesea probleme cu bila pentru cei ce amestecă mâncărurile și băuturile. Alimentele grase combinate cu alcool riscă să dea vezica biliara peste cap, ceea ce se manifestă prin colică biliară: greață, dureri de cap, vărsături. Problemele apar dupa consumul de alimente ce stimulează puternic contracția colecistului: frișca, maioneză, ciocolată, ouă, vinete, smântână, prăjeli, grăsimi animale. Durerea ține în general câteva ore și poate fi însoțită de transpirație, greață, vărsături alimentare sau biliare, urinări roșiatice, scaune albicioase.

În asemenea situații este bine să avem la noi un remediu natural: soluția Farebil, care susține buna funcționare a aparatului digestiv și atenuează durerile provocate de colicile biliare. Farebil accelerează secreţia biliară, elimină spasmele biliare, şi îmbunătăţeşte metabolismul ficatului, având o acţiune benefica in cazul litiazei biliare. Farebil contine ulei esential de brad, ulei esențial de eucalipt, ulei de mentă și ulei de floarea soarelui.

Efectul benefic al produsului asupra afecţiunilor hepato-bililiare este datorat tocmai acţiunii combinate a substanţelor din componența sa. În urma administrării soluției de mai multe ori pe zi rezultă o ameliorare rapidă a simptomelor şi dispariţia durerii. Ficatul este si el stimulat sa ajute bila si astfel se poate preveni  staza biliară si asistam la dispariţia treptată a calculilor biliari, daca produsul este luat o perioada de 2-3 luni. Tulburările digestive ce însoţesc suferinţa hepatică sunt eliminate, fără utilizarea medicamentelor de sinteza sau a laxativelor chimice.

Trebuie însă avut în vedere că produsul este contraindicat pacienților cu ulcer gastro-duodenal sau gastrită acută. Soluția Farebil se administrează timp de 4-5 ori pe zi, câte 3-5 picături pe o bucată de zahăr sau pâine, înaintea meselor principale. În timpul crizelor se recomandă pana la 10 picături, doza ce se poate repeta, la nevoie, după 20 minute.

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.