Eficiența terapeutică verificată a capsulelor „Colesterol” – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Eficiența terapeutică verificată a capsulelor „Colesterol”

 

Tuturor pacienților care au fost diagnosticați cu dislipidemie (asociată cu hipertensiune arterială sau cardiopatie ischemică) si cărora le-au fost administrate capsule “Colesterol”, 2-3 capsule pe zi, după masă, timp de minim 2 luni consecutiv, li s-au recoltat analize inițial și la sfârșitul tratamentului.

S-a constatat o eficiență crescută a tratamentului cu capsule“Colesterol” în dislipidemia simplă,  colesterolul scăzând cu până la 45% din valoarea ințială la 66% dintre pacienți și trigliceridele cu până la 70% din valoarea inițială la 71% dintre pacienții evaluați.

Scăderea este mai mare, dar și mai susținută în timp la pacienții care au avut colesterolul sub valoarea de 280 mg/dl, iar trigliceridele sub 300 mg/dl. Tratamentul s-a dovedit eficient și pe segmentul  pacienților  vârstnici ( peste 70 de ani), care au avut ca patologie asociată ateroscleroza  generalizată. Aici a scazut colesterolul total semnificativ, dar și nivelul de pornire a fost de maxim 252 mg/dl; la valori mai mari recomandăm administrarea a câte 2 capsule “Colesterol” de 3 ori pe zi și asocierea unui regim alimentar sărac în grăsimi și glucide.

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.