Eficienţa fitoterapiei în tratamentul prostatei mărite – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Eficienţa fitoterapiei în tratamentul prostatei mărite

Asocierea fitoterapiei la celelalte terapii medicamentoase pentru tratamentul prostatei mărite, numite în termeni medicali hiperplazie benignă de prostată  este o tendinţă modernă şi actuală.

Pentru micşorarea ratei de evoluţie a bolii şi îmbunătăţirea semnificativă a calităţii vieţii  la pacienţii cu hiperplazia benignă de prostată s-a realizat un studiu clinic, la Clinica Endoplus, Cluj-Napoca de echipa Prof.univ.dr. Coman Ioan, cu preparatul din plante medicinale “Prostata G 80”. Acesta se administrează sub formă de capsule şi are în compoziţie extract de Palmier de Florida, extract de Pygeum africanum, rădăcină de urzică, ghimpe, licopen din tomate.

Au fost monitorizaţi 40 de pacienţi care prezentau simptome la nivelul tractului urinar inferior cărora li s-a administrat fitopreparatul „Prostată G 80” timp de 6 luni.

S-au constatat o ameliorare rapidă a frecvenţei urinărilor nocturne, creşterea debitului urinar cu reducerea reziduului vezical postmicţional, toate acestea având un impact pozitiv asupra calităţii vieţii, cu remisia oboselii matinale şi implicit a recâştigării interesului pentru viaţa sexuală chiar la pacienţi cu vârste peste 65 de ani.Tratamentul a fost apreciat ca benefic de 91% dintre pacienţi.

Nu interacţionează cu medicaţia cronică administrată adesea de pacienţii cu hipertrofie benignă de prostată care au afecţiuni cardiologice, hepatice, pancreatice etc. Nu prezintă reacţii adverse (fără alterări ale funcţiei hepatice, pancreatice şi renale). Nu scade libidoul şi funcţia sexuală.

În concluzie putem afirma că produsul Prostată-G80 poate fi utilizat cu succes în terapia hipertrofiei benigne de prostată necomplicate ca terapie de primă intenţie în 2 doze zilnice o capsulă dimineaţa şi două seara.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.