facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Fitoterapia este o alternativă eficientă pentru tratamentul natural al virozelor respiratorii.

Ştiut fiind că tratamentul clasic alopat  bazat de multe cele mai multe ori pe antibiotice, antiinflamatoare şi pe tratamente simptomatice, are numeroase efecte secundare, tot mai mulţi medici şi pacienţi încep să cunoască şi să folosească produse din plante medicinale.

Considăm util să vă prezentăm, rezultatele obţinute de medicii care au tratat afecţiuni respiratorii cu preparatele Hapciu (capsule, tinctură, ceai Hapciu, inhalant Hapciu-Uşurează respiraţia, ceai Hapciu-Sudorific), comprimate masticabile şi sirop Plantusin.

Aceste fitopreparate au fost recomandate la 101 de pacienţi cu vârste cuprinse între 4 şi 89 de ani suferind de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, bronşite acute, subacute şi cronice, pneumonie interstiţială şi  pacienţi vârstnici cu afecţiuni cronice ale aparatului respirator, la care administrarea s-a facut atât curativ cât şi profilactic. Pacienţii au prezentat febră cu valori cuprinse între 37,8 şi 390C, frisoane, lipsa poftei de mâncare, dureri de gât, nas înfundat, rinoree, dureri de cap, dificultăţi de respiraţie, tuse seacă sau cu expectoraţie.

Pacienţii care au prezentat viroze respiratorii necomplicate au răspuns  foarte  bine la tratament, perioada de vindecare fiind intre 2-3 zile până  la 7-10 zile in funcţie de patologia preexistentă. Pacienţii care au prezentat un fond de boală cronică sau au avut complicaţii infecţioase, au necesitat asocierea de antibiotic (20% din cazuri), dar nu şi de terapie antiinflamatoare clasică datorită componentei antiinflamatorii a  fitopreparatelor administrate.

In concluzie s-a constatat o eficienţa de 80% a tratamentului cu fitopreparatele Hapciu şi Plantusin în combinaţii personalizate. Este de remarcat faptul că au putut beneficia de acest tratament şi pacienţii cu polialergii medicamentoase, la care produsele naturale şi-au dovedit eficacitatea şi lipsa efectelor secundare.

            Tot mai mulţi medici atât de familie cât şi de diferite specialitati recomandă aceste fitopreparate, fiind interesaţi de faptul că nu au reacţii adverse, sunt foatre bine tolerate chiar şi de copii şi sunt eficiente.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri