facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Infecţiile respiratorii sunt printre cele mai frecvente afecţiuni care apar în sezonul rece şi care pot fi tratate cu remedii naturiste. Având în vedere ca tratamentul clasic alopat este bazat de multe ori pe antibiotice şi pe tratamente simptomatice, toate cu numeroase efecte secundare, alegerea altor modalităţi de tratament eficiente şi non-agresive se impune în multe cazuri. Tratamentul natural al infecţiilor respiratorii s-a dovedit clinic a fi eficient, prin acțiunile complexe, sinergice, ale plantelor medicinale.

Considăm util să vă prezentăm rezultatele obţinute de medici pneumologi şi medici de familie în tratamentul infecţiilor de căi respiratorii superioare cu fitopreparatului Biosept capsule. Acesta are în compoziţie frunze de măslin (Olivae folium), lichen de piatră (Lichen Islandicus), muguri de plop (Populi gemmae), extract din scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min.15% salicină, cuişoare (Caryophyllorum flos), plante cu proprietăţi antibacteriene, antivirale, antiinflamatoare şi antifebrile, expectorante.

Au fost evaluaţi 58 de pacienţi cu infecţii şi inflamaţii respiratorii ( rino-faringo-amigdalită, traheo-bronşită, bronşită cronică , sindrom bronşic spastic, sinuzită, pneumonie virală) la care s-a administrat  capsule Biosept, în doză de 2 capsule de 3 ori pe zi timp de 10-22 zile.

In urma tratamentului simptomele precum febra, durerea de gât şi răguşeala au dispărut complet, starea generală s-a îmbunătăţit la 98% dintre pacienţi, iar tusea a dispărut la 84,21% dintre aceștia. Tratamentul fitoterapeutic a fost eficient pentru ameliorarea/absența simptomelor clinice la 96,56% dintre pacienţi, la 2 pacienţi (3,44%) a fost necesară asocierea unui produs alopat (antibiotic cu spectru larg) datorită polipatologiei respiratorii cronice severe. Produsul a fost bine tolerat la toţi pacienţii, fiind lipsit de efecte secundare .

Biosept capsule poate fi considerat tratamentul de elecție la pacienții care prezintă patologie respiratorie, atât ușoară cât și severă, constituind o alternativă viabilă la tratamentele antibiotice clasice pentru infecţiile respiratorii, care nu mai raspund la antibioterapie sau pentru pacienţii cu intoleranţe la acestea.

 

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri