Dischinezia biliară – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Dischinezia biliară

Digestia şi metabolismul lipidelor sunt influenţate de buna funcţionare a veziculei biliare. Bila secretată de ficat ajunge în vezicula biliară de unde trece în duoden pentru digestia lipidelor.

Modul de viaţă, tulburările endocrine, în special hipotiroidia, afecţiunile hepatice, stresul emoţional, afectează funcţia biliară în sensul hiperfuncţiei sau hipofuncţiei, adică veziculă biliară activă sau lentă. Produsele din plante de la Fares sub formă de capsule, ceaiuri şi uleiuri esenţiale au, prin acţiunile lor complexe, efecte reglatoare asupra funcţiilor biliare, dar şi de echilibrare a stării psihice şi a capacităţii organismului de adaptare şi răspuns la stres.

Capsulele Vezică biliară activă conţin plante cu acţiune antispastică, sedativă și carminativă, adică de eliminare a gazelor intestinale.

Rozmarinul, sunătoarea, rostopasca, feniculul, salvia, ameliorează digestia, echilibrează contractilitatea, diminuează anxietatea şi tristeţea. Capsulele Vezică biliară lentă conţin plante cu acţiune de stimulare a contractilităţii, secreţiei de bilă şi a eliminării gazelor intestinale. Anghinarea, boldo, volbura, coada şoricelului, obligeana, îşi potenţează reciproc acţiunile.

Ceaiurile aduc întotdeauna apa îmbogăţită cu substanţele vindecătoare ale plantelor, care, ajung mult mai repede în celule şi stimulează eliminarea toxinelor şi deşeurilor metabolice.

Fares, prin tradiţie şi prin profesionalism, aduce reţete a căror eficienţă a trecut proba timpului dar şi a evaluărilor şi a studiilor clinice efectuate în ultimii ani. Ceaiul Vezică biliară conține sunătoare, muşeţel, gălbenele, volbură, coada şoricelului, păpădie, rostopască şi reglează dischinezia biliară, este hepatoprotector, antispastic, carminativ.

Ceaiul G pentru fiere şi rinichi, reţeta originală a farmacistului Andrei Farago, cu troscot, osul iepurelui, mentă, coada şoricelului, muşeţel, este indicat în litiaza biliară şi renală, dischinezia biliară cu simptomele asociate, adică dureri de cap, greaţă, colici, balonare.

Uleiurile esenţiale de la Fares in formula Farebil au efect antiseptic, antispastic, antiinflamator, diminuează durerea, previn formarea calculilor. Schemele de tratament se individualizează şi administrate o perioadă de 2 sau 3 luni ameliorează simptomatologia, continuînd după o pauză de o lună în funcţie de situaţie.

Dr Luminiţa Sârcă

 

 

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.