Detoxifierea ficatului – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Detoxifierea ficatului

Ficatul ajută la neutralizarea şi eliminarea substanţelor toxice din organism. Consumul zilnic de alcool, E-uri din alimente, medicamente sau alte substanţe chimice suprasolicită sistemele enzimatice ale ficatului şi atrage acumularea de produşi cu acţiune toxică asupra organismului.

Dacă vă confruntaţi cu o astfel de situaţie apar semne şi simptome precum: digestie deficitară, greaţă, respiraţie neplăcut mirositoare, depuneri pe limbă, constipaţie, balonare, transpiraţie cu miros intens, asociate cu dureri de cap, oboseală accentuată, somnolenţă, scăderea energiei, iritabilitate. In aceste situaţii este necesar să faceţi o cură de detoxifiere a ficatului cu complexul din plante medicinale CURĂŢAREA FICATULUI, care conţine fructe de armurariu, rădăcină de păpădie, fructe de cătină, fructe de schinduf, fructe de fenicul, sulfină, shitake, iască, rădăcină de lemn dulce, fructe de măceş, cu efect hepatoprotector, hepatoregenerator, antihepatotoxic, decongestiv şi antiinflamator hepatic, coleretic-colagog, hipocolesterolemiant , antioxidant. Acest complexul din plante medicinale este recomandat în mod special celor care suferă de hepatită, icter, ficat gras, ciroză incipientă, hipercolesterolemie, dislipidemie, oboseală cronică, în perioada de convalescenţă după afecţiuni hepatice, pentru profilaxia bolilor ficatului la persoanele cu risc (transfuzii, seringi nesterile), şi în cazul consumului şi expunerii la substanţe hepatotoxice (alcool, medicamente, droguri, noxe).

Se administrează câte 1-2 linguriţe (8-12 g) de 2 ori pe zi cu puţin iaurt, suc de fructe sau apă. Durata unei cure este de 1-2 luni. La nevoie cura se poate repeta după o pauză de o lună. Pentru detoxifiere se recomandă anual două cure de câte 2 luni.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.