Detoxifiere si drenaj biologic – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Detoxifiere si drenaj biologic

Mediul în care trăim s-a modificat foarte mult, factorii care au determinat schimbările influențând în mod direct organismul uman.

Tratarea solului și a apei cu substanțe chimice care se regăsesc în alimente, poluarea industrială și gazele de eșapament ale mașinilor, schimbările climatice, tratamente cu medicamente de sinteză din ce în ce mai complexe și numeroase determină organismul nostru la un efort considerabil pentru a se adapta și pentru a menține starea de sănătate.

Atunci când posibilitățile organismului sunt depășite în efortul de a elimina reziduurile metabolice și substanțele toxice, adică funcțiile de drenaj și respectiv de detoxifiere, folosirea plantelor medicinale reprezintă cel mai eficient ajutor.

Planta în întregimea ei este un medicament, substanțele active care alcătuiesc un fitocomplex potențându-și acțiunea.

Ceaiurile sunt cele care ajută cel mai mult aceste procese de purificare a organismului, stimulând eliminările prin sudorație, diureză, laxație.

Tradiția de peste 80 de ani a Faresului în cultivarea și prelucrarea plantelor medicinale, formule de ceaiuri inspirate din rețete vechi, culese din mănăstiri sau rezultate din studii actuale confirmă complexitatea acțiunii și eficiența lor.

Purificarea organismului și Organism purificat conțin plante cu actiune drenoare și detoxifiantă: flori de soc, frunze de păpădie, urzică vie, trei frați pătati, cicoare, frunze de mesteacăn, rădăcină de brusture, fructe de ienupăr, frunze de frasin, frunze de rozmarin, sulfină, fructe de fenicul, rădăcină de osul iepurelui.

Acțiunea diuretică și depurativă, antiseptică și antialergică a substanțelor active din aceste plante este completată și echilibrată de hidratarea organismului prin aportul de apă îmbogățită cu toate vitaminele, enzimele, mineralele conținute. Plantele  din ceaiul Purificarea organismului au predominant acțiune drenoare, depurativă, fiind indicat în afecțiuni metabolice (gută, obezitate, hipercolesterolemie), afecțiuni reumatismale cronice și afecțiuni ale pielii. Se administrează 2-4 cani/zi timp de 1-2 luni sub formă de infuzie 2-3 minute.

Plantele din ceaiul Organism purificat au acțiune detoxifiantă (deci eliminarea toxinelor din organism ); este recomandat în cure periodice, 2-3 căni/zi, infuzie 5 minute.

Aceste ceaiuri deblochează astfel organele emonctoare (adică cele responsabile de drenaj și detoxifiere ), refac energia și capacitatea organismului de a se debarasa de substanțele nefolositoare și/sau toxice, readuc bucuria de a întâmpina și de a trăi fiecare zi, readuc starea de sănătate.

Faresul are grijă de tine!

Dr Luminita Sarca

 

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.