facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Mai ales în vacanțe și călătorii suntem expuși unui mediu total diferit de cel de acasă. Schimbăm dieta,  mâncăm fructe nespălate sau, uneori, consumăm accidental alimente alterate, ceea ce poate duce la tulburări ale tranzitului intestinal, respectiv diaree.

Diareea acută sau cronică, gastroenteritele și enterocolitele sunt frecvente mai ales în sezonul cald, chiar şi dacă nu călătorim. „Diareea călătorului”, întâlnită relativ frecvent, este o problemă medicală comună la persoanele care călătoresc din ţările temperate spre ţări  mai calde.

Deși pentru mulți e paradoxal, tratamentul naturist sau alopat al diareei include consumul de lichide, iar aici ne referim, în primul rând, la ceaiurile medicinale: bune atât pentru evitarea deshidratării, cât şi pentru efectul terapeutic al plantelor medicinale din compoziţia lor.

Vă recomand ceaiul ENTEROSTOP (frunze de afin, nuc şi zmeur, scoarţă de stejar, turiţă mare, creţişoară), cu un conţinutul ridicat de taninuri, ce au efect astringent, antiseptic şi antidiareic.  Este eficient în diareea acută şi cronică, gastroenterite, enterocolite, colite. În sarcină şi alăptare se pot bea 2-3 căni cu ceai pe zi, timp de 3-4 zile, sau la nevoie. Acest remediu naturist nu este recomandat copiilor sub 3 ani şi persoanelor cu ulcer gastric activ.

De asemena, vă recomand stoparea alimentaţiei pentru câteva ore, pentru a lăsa stomacul să se odihnească! Capsusele ENTEROSTOP (cărbune medicinal, ghindă de stejar, frunze de afin, mentă, coada calului) se administrează în doză de 1-2, de 3-4 ori pe zi şi vă asigură un tratament sigur şi rapid. Datorită plantelor şi cărbunelui medicinal din compoziţie au efect antidiareic, astringent, cicatrizant, antiseptic intestinal, antiinflamator.

Cărbunele medicinal absoarbe gazele şi substanţele toxice ingerate sau rezultate în urma metabolismului. Astfel, combate balonarea şi infecţia cu microorganisme, elimină hiperaciditatea.

Stejarul are un conţinut mare de taninuri, substanţe responsabile de proprietățile astringente, antidiareice, antiseptice, cicatrizante şi hemostatice. Tratează diareea acută sau cronică, hemoroizii şi diferitele sângerări.

Menta, frunzele de afin, cerenţelul şi coada şoricelului sunt cunoscute ca importante plante antidiareice, folosite şi la copii.

Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte o capsulă de 3 ori pe zi, timp de 1-2 zile sau la nevoie. Puteţi asocia capsulelor şi ceaiul ENTEROSTOP, mai-sus-amintit, în doză de 2-3 căni pe zi. În caz de toxiinfecţii alimentare vă recomand asocierea unui alt produs naturist: antibioticul natural BIOMICIN capsule.

Dr. Carmen Nonn

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri