×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Cura anuală de deparazitare, protecţie pentru sănătate

Există o mulţime de oameni care au paraziţi şi nici macar nu ştiu de acest lucru. Circa 50% dintre oamenii din ţările civilizate sunt infestaţi de organisme parazitare. Un corp uman infestat conţine in jur de 1 kilogram de paraziţi si 2 kilograme de toxine.

Paraziţii aduc o serie de modificări în organism, mai mult sau mai puţin perceptipile, cum ar fi modificarea activităţii tubului digestiv: greţuri, diaree, gaze, balonare, iritaţii, stări de nervozitate, agitaţie, oboseală, dureri articulare, simptome de gripă sau sinuzită, care la rândul lor predispun organismul la alte afecţiuni posibil grave. De aceea, am putea spune că o cură de deparazitare anuală face parte dintr-un stil de viaţă sănătos al omului actual.

O cură de deparazitare se face pe parcursul a 2-3 săptămâni şi constă în tratament cu remedii naturale specifice antiparazitare, asociat cu o dietă adecvată care să nu hrănească dezvoltarea paraziţilor, ci să-i oprească să se dezvolte.

Remediile naturale la care putem să apelăm sunt capsulele Vermicin care pe langă efectul antiparazitar, antibacterian şi antispastic, favorizează şi refacerea florei intestinale. Pentru adulţi se administrează câte 2 capsule de 4 ori pe zi iar pentru copii peste 6 ani, câte 1 capsulă de 4 ori pe zi. Pentru efecte mai intense se asociază şi ceaiul Vermicin, 3 – 4 căni de ceai pe zi. Ceaiul se poate administra copiilor începand cu vârsta de 4 ani; pentru copii între 1 – 4 ani se poate administra siropul Vermicin.

Dieta va urmări eliminarea consumului de zahăr, dulciuri şi lactate (foarte plăcute de către paraziţi), reducerea aportului de cofeină, alimente rafinate, fructe şi menţinerea unui mediu intern  alcalin.

Se consumă alimente cu coţinut crescut în fibre (afine, papaya, ananas), seminţe şi ulei de dovleac, nuci, ulei de  nuci, de măsline, năut , patrunjel (frunze şi seminţe), frunze de ţelina, hrean, scortişoară, coriandru, anason, tarhon, oregano, ceapă şi usturoi crud.

Pentru copii, recomandăm următoarea reţetă: într-un sfert de pahar de lapte vegetal se pun doi căţei de usturoi zdrobiţi în prealabil. Se administrează dimineaţa şi seara.

Se recomandă respectarea riguroasă a măsurilor de igienă. Astfel, deparazitarea organismului este o etapă esenţială a pastrării sănătăţii.

Tu când ai facut ultima cură de deparazitare intestinală?

 

 

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.