facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Atunci când ești însărcinată, orice problemă de sănătate pune probleme. Chiar și o simplă viroză. Nu te mai poți trata cu orice medicament, inclusiv lista remediilor naturiste este restrânsă. Iată, totuși, ce e de făcut atunci când te-a prins răceala.

Știi bine că ceaiurile medicinale sunt primele ajutoare în caz de răceală. Poți să bei ceai de tei, soc, echinacea, mentă, cătină, care îți întăresc sistemul imunitar, desfundă nasul, au efect emolient și contribuie la funcționarea normală a aparatului respirator. Nu ai voie alte ceaiuri care, în mod normal, ar fi fost indicate în răceală: busuioc, cimbru, lemn dulce, salvie, sunătoare, mușețel, iar asta deoarece sunt stimulente uterine, favorizează contracțiile și avortul spontan. De fiecare dată întreabă vânzătorul din magazinul naturist înainte de a cumpăra ceva și citește cu atenție eticheta produsului. „Totuși, nu înseamnă că dacă bei o cană de ceai pot apărea imediat anumite efecte adverse. Se consideră că sarcina ar fi în pericol dacă sunt consumate cantități mai mari sau dacă se face un tratament pe o durată mai mare de 1-2 săptămâni”, explică Nicoleta Nechita, medic competență apifitoterapie.remediu natural raceala

Mai simplu e mai bine! Pentru tratarea durerilor în gât şi ameliorarea tusei, apelează la un remediu vechi – gargara cu apă sărată. Durerea în gât se mai poate trata cu sirop de ridiche neagră cu miere sau cu  usturoi și miere, două antibiotice naturale foarte puternice. Se pisează un cățel de usturoi, se adaugă o linguriță de miere și se diluează cu lapte cald. Bea acest amestec cu înghițituri mici, iar pentru a scăpa de congestia nazală fă inhalații cu apă în care ai presărat câteva frunze de mentă sau prepară-ți o soluție din apă și sare, din care să-ți pui în nas câteva picături, la nevoie.

Încearcă să te odihnești mai mult în perioada aceasta, pentru a ajuta organismul să se recupereze. Include în meniul tău ceapă și usturoi – antibiotice naturale, multe fructe și legume, sucuri naturale de citrice care întăresc imunitatea și fă-ți supe de pui cu legume, recunoscute pentru efectul lor uimitor în tratarea răcelilor.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri