Cum sprijinim functionarea inimii cu produse naturale – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Cum sprijinim functionarea inimii cu produse naturale

Păducelul numit şi „planta inimii” creşte forţa de contracţie a muşchiului cardiac, produce dilatarea vaselor de sânge, îmbunătăţind irigarea şi oxigenarea inimii, are efect antiaritmic, hipotensiv, hipocolesterolemiant, antioxidant, sedativ şi diuretic. Talpa gâştei are acţiune liniştitoare asupra sistemului nervos central şi asupra inimii.

Inima persoanelor de peste 40 de ani are adesa  nevoie de susținere, mai ale în cazul celor care au cardiopatie ischemică şi hipertensiune arterială forme uşoare şi medii, afecţiuni cardiace funcţionale precum palpitaţii, tahicardie, oscilaţii tensionale, dureri precordiale sau sechele postinfarct miocardic.

De aceea, produsele naturale sunt recomandate ca tratament de susținere a funcției cardiace. Între acestea Capsulele Calmocard și ceaiul Calmocard pot fi de un real folos. Cele două produse conțin, printre altele, frunze şi flori de păducel, talpa gâştii, rădăcină de valeriană, roiniţă si extract de fructe de măceş.

Capsulele Calmocard se administrează câte una de trei ori pe zi, la două ore după masă. În caz de tahicardie sau creşteri tensionale pe fond de stres crescut, se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 3-4 zile. Durata unei cure este de 3-6 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.