Cum scăpaţi de indigestie? – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Cum scăpaţi de indigestie?

Indigestia este o tulburare digestivă, denumită medical dispepsie, care se manifestă prin dureri abdominale, greaţă (cu sau fară varsături), eructaţii, saţietate precoce (apariţia senzaţiei de plin după ingerarea unor cantităţi mari de alimente), balonare.

Indigestia este cauzată cel mai adesea de consumul excesiv de alimente, mese copioase cu multe feluri de mancare care se amestecă între ele sau cu multe grăsimi, consumul de alimente alterate (în special vara cand este cald), ingestia de alimente prea calde sau prea reci, băuturi alcoolice.

Combaterea acestor acuze se face pe cale naturală cu plante medicinale care au efect stomahic (stimulează secreţiile digestive), antispastic (elimină crampele şi durerile abdominale), carminativ (ajută evacuarea gazelor intestinale), calmant, antiemetic (inlătură senzaţia de greţă), tonic aperitiv.

Regăsiţi astfel de plante în ceaiul Digestie uşoară, care conţine busuioc, cicoare, fenicul, mentă, rozmarin cu efect stomahic, carminativ şi de eliminare a colicilor abdominale.

Pentru persoanele care au o digestie lentă, hipoaciditate, indigestie,  sau au mancat prea mult, de un real folos sunt capsulele  Digestie uşoară. Aceste capsule conţin alături de condimente (coriandru, dafin, muştar şi ghimbir),  enzime vegetale din papaya şi ananas  care au puternice proprietăţi proteolitice (ajută la digestia proteinelor), având efecte asemănătoare pepsinei (enzimă secretată la nivelul stomacului). Papaya stimulează şi secreţia biliară care contribuie la digestia lipidelor, reglează activitatea secretorie a stomacului, vezicii biliare, ficatului şi pancreasului.  În ananas se găseşte bromelaina – o enzimă capabilă să degradeze proteinele, care este eficientă în digerarea rapidă a substanţelor nutritive.  In compoziţia acestor capsule intră şi plante tonice amare (rizomi de obligeană şi rădăcină de genţiană) care stimulează secreţia salivei, a sucurilor gastrice şi intestinale, stimulează contracţia vezicii biliare şi evacuarea ei în intestin, ajutând la realizarea unei digestii optime.

Capsule „Digestie Uşoară” s-au administrat timp de 1 lună la pacienţi cu sindrom dispeptic, indigestie, dispepsie funcţională, abuzuri alimentare, în doză de 3 capsule pe zi. S-a constatat ameliorarea simptomatologiei (greaţă, balonare, senzaţie de plenitudine, disconfort digestiv postprandial, digestie lentă, inapetenţă) la toţi pacienţii, fără a necesita asocierea medicaţiei alopate. Produsul a fost bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

 

 

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.