facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Copii refuza de obicei pastilele si siropurile pentru ca le asociaza cu sentimentul neplacut generat de boala. De aceea multe din produsele care le sunt destinate sunt indulcite pentru a fi mai usor acceptate de micuti. Un asemenea produs placut la gust, dar destinat intaririi imunitatii pe timp de iarna este Siropul Imunitate. Acesta fortifica mecanismele proprii de apărare ale organismului prin componentele sale naturale. El contine echinacea, fructe de cătină, rădăcină de ginseng, şovârv, unghia găinii, vitamina C, tinctură de coji de portocale, precum si uleiuri esenţiale de lămâie, portocale, eucalipt si scorţişoară.

Ginsengul este folosit din vechime pentru energizare si combaterea oboselii. De asemenea, el lupta cu succes impotriva imbatranirii organismului, il fortifica, intensificand activitatea sistemului imunitar. O substanta din ginseng numita saponina contine antioxidanti care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la intarirea sistemului imunitar. De asemenea, stimuleaza digestia si este un excelent tonic cerebral, crescand performantele memoriei, atentiei si puterea de concentrare. Totodata, are un puternic efect de calmare, eliminand stresul.

Sovârvul, o planta originara din bazinul Marii Mediterane si Asia, a fost folosita inca din antichitate pentru proprietatile ei terapeutice in tratarea afectiunilor respiratorii si digestive. In zilele noastre s-a demonstrat ca sovarvul are o importanta actiune bacteriostatica asupra mai multor germeni (stafilococ auriu, pseudomonas, klebsiella) si antifungica asupra candidei si aspergillusului. De asmenea, are efect antispastic si fluidifica secretiile bronsice, favorizand expectoratia.

Uleiul de scortisoara contine eugenol in cantitate mare, iar acesta ii ofera puteri antiseptice. Eugenolul este responsabil si pentru efectele benefice pe care le are asupra sistemului imunitar. Uleiul ajuta la ameliorarea spasmelor digestive si lupta impotriva constipatiei si a diareei. De asemenea stimuleaza circulatia, in special la extremitati. Puternicile proprietati antiseptice ale scortisoarei protejeaza organismul impotriva infectiilor si al bolilor.

Copiii între 1 si 5 ani pot lua cate 1-3 linguriţe de sirop pe zi , iar cei intre 6-12 ani cate 4-6 linguriţe pe zi. Copii peste 12 ani şi adulţii vor lua cate 3-4 linguri pe zi.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri