facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Colesterolul este o substanță care îndeplinește roluri importante în organism, intervenind în numeroase procese biochimice. Creșterea nivelului de colesterol peste valorile normale determină perturbări în fiziologia organismului, și creșterea riscului de a dezvolta accidente vasculare cerebrale, cardiace, oculare. Nu orice tip de colesterol are efecte nocive dacă este crescut. Astfel există 2 tipuri de colesterol:

• LDL (low density lipoproteine) lipoproteine cu densitate mica, supranumit colesterol rău.

• HDL (high density lipoproteine) lipoproteine cu densitate mare sau colesterolul bun, care elimină colesterolul rău din sânge.

Un alt tip de grăsimi din sânge, a căror nivel crescut este asociat cu efecțiunile de inimă, sunt trigliceridele. Creșterea nivelului de colesterol rău poate duce la:

- ateroscleroză, datorită depunerilor de colesterol pe pereții arterelor;

- diverse boli cardiace datorate întăririi vaselor de sânge de către plăcile de aterom;

- ruperea bruscă a suprafeței care acoperă plăcile de aterom de pe pereții vaselor de sânge poate duce la formarea unui cheag de sânge pe arteră, care provoacă infarctul miocardic sau atacul de cord.

Capsulele Colesterol pot ajuta la prevenirea acestor afecțiuni. Administrarea capsulelor se poate face de la 14 ani. Se administrează câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, după masă.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri