facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Deşi la început aceasta afecţiune este "tăcută" neexistând simptome specifice, hipertensiunea arterială poate afecta negativ organismul uman. Iată câteva dintre consecinţe ale hipertensiunii arteriale:

  • Inima trebuie să muncească mai mult, pentru o perioadă lungă de timp şi astfel ea tinde sa-şi crească dimensiunile. Dacă inima se modifică foarte mult în dimensiuni, nu mai poate face faţă necesităţilor organismului şi apare insuficienţă cardiacă.Această afecţiune este de  6 ori mai frecventă la persoanlele cu hipertensiune arterială decât la normotensivi
  • Totodată apare şi o scădere a elasticităţii pereţilor arterelor. Boala coronariană este de 3 ori mai frecventă la hipertensivi decât la normotensivi.
  • Hipertensiunea arterială creşte riscul accidentelor cerebrale. Riscul este de 7 ori mai mare de a face un accident vascular cerebral, faţă de normotensivi.
  • Poate afecta şi alte organe cum este rinichiul şi ochiul.

Vă îndemnăm să luați în considerare o dietă adecvată, prin evitarea sedentarismului şi a consumului de alcool, cafea sau tutun. O alternativă sănătoasă este reprezentată de consumul de ceaiuri pentru sănătatea inimii precum:  ceaiul Calmocard, ceaiul de traista ciobanului, ceaiul de păducel, ceaiurile diuretice de coada calului, de codiţe de cireşe, de mesteacăn, Vitamina C naturală, capsulele Antioxidant antiaging, ajută la prevenirea acestei afecţiunii  și la o sănătate bună a aparatului cadiovascular.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri