facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Farmacistul Andrei Farago, cel care a trecut sub semnul ştiinţei înţelepciunea populară înfiinţând la Orăştie  prima Companie Română pentru cultivarea plantelor medicinale, în 1929, a creat reţete de ceaiuri foarte eficiente pentru diferite afecţiuni.

Combinaţia de plante medicinale din ceaiul pentru fiere şi rinichi este un exemplu edificator.

În acest ceai se găsesc împreună troscot, rădăcină de osul iepurelui, mentă, coada şoricelului şi flori de muşeţel.

Troscotul şi osul iepurelui au efect diuretic şi antiseptic, menta conţine uleiuri esenţiale cu efect antiseptic, antiinflamator, antialgic, coada şoricelului de asemenea are efect antiinflamator, dar si antispastic şi antiseptic. Muşeţelul este antiinflamator, cicatrizant asupra mucoaselor, antiseptic, în special prin acţiunea uleiurilor esenţiale din compoziţia sa.

Fitocomplexul, adică numeroasele substanţe active din plantele medicinale acţionează sinergic, deci împreună, potenţându-şi efectul. Astfel se explică cum o plantă acţionează asupra mai multor simptome pe care le prezintă bolnavii.

Remediile din plante medicinale sunt eficiente nu numai în tratamentul afecţiunilor acute sau cronice ci şi în prevenţia lor.

Ceaiul pentru fiere şi rinichi, reţeta farmacistului Farago, este un exemplu pentru calităţile vindecătoare ale plantelor medicinale, pentru darurile şi ajutorul pe care Natura ni le oferă permanent.

 

Dr Luminiţa Sârcă

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri