facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Plantele medicinale sub formă de ceaiuri sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri ca adevarate remedii pentru combatarea bolilor de ficat. Cu atât mai mult când provin din culturile proprii ale producătorului și liniile tehnologice de fabricație sunt certificate de către ANM (Agentia Națională a Medicamentului) siguranța efectului terapeutic este garantată.

Vă recomand trei formule de ceai eficiente în afecțiunile hepatobiliare. CEAI HEPATOCOL (frunze de boldo, rostopască, fructe de armurariu, mentă, sunătoare, rădăcină de cicoare, flori de gălbenele, sulfină). Prin compoziţia sa complexă acest ceai are efecte benefice la nivelul ficatului datorită acţiunilor protectoare, regeneratoare, decongestive, hepatice şi antitoxice ale principiilor active din armurariu, rostopască şi sunătoare.

Acţiunea coleretic-colagogă, antispastică, antiinflamatoare, dată de majoritatea plantelor din compoziţia ceaiului favorizează buna funcţionare a vezicii biliare şi previne formarea calculilor. Substanțele active din rostopască şi gălbenele normalizează valorile bilirubinei şi colesterolului.
Este recomandat în hepatită acută şi cronică, diskinezie biliară (funcţionarea defectuoasă a bilei). Se beau 3-4 căni cu ceai pe zi. Durata unei cure obişnuite este de 2-3 luni.

CEAI PROTECTOR HEPATIC îl administrez în cure de detoxifiere hepatică, stimularea şi îmbunătăţirea funcţiei hepatice.

CEAI HEPATIC (fructe de armurariu, salvie, fructe de fenicul, isop, verbină, frunze de dud, frunze de zmeur) este o rețetă culeasă de la Mănăstirea Muncelu. Maica stareță a fost renumită în zona pentru leacurile din plante pe care le oferea celor suferinzi. Tradiția monahală și cea populară românească constituie un rezervor neprețuit de „leacuri“ adevarate.

Acţiunea terapeutică a acestui ceai este conferită de proprietăţile hepatoprotectoare, decongestive, detoxifiante şi regeneratoare hepatice ale principiilor active din plantele conținute, astfel ele susţin buna funcţionare a ficatului şi vezicii biliare.

Este recomandat în hepatite, dischinezie biliară, steatoză hepatică, în intoxicaţii ale ficatului datorate ingestiei de substanţe chimice hepatotoxice şi alcool. Se beau 3-4 căni cu ceai pe zi cu o jumătate de oră înainte de masă. Durata unei cure obișnuite este de 6-8 săptămâni.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri