facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Raceala este adesea însoțită de tuse, un simptom iritant și extrem de supărător de care vrem să scăpăm cât mai repede. Cum v-am obișnuit, noi vă oferim soluții naturale pentru orice afecțiune, iar în cazul tusei vă recomandăm ceaiuri cu acțiune expectorantă.

Spre exemplu, Ceaiul Pulmonar are acţiune emolientă şi expectorantă dată de componentele sale:  plămânărică, pătlagină, urzica moartă albă, fructele de fenicul si troscot. Acest ceai repară leziunile mucoasei tractului respirator datorită prezenţei taninilor cu rol cicatrizant şi reepitelizant din troscot, plămânărică şi pătlagină. Este antiinflamator si dezinfectant reducând congestia şi iritaţia mucoaselor.

Polifenolii din pătlagină şi uleiul esenţial din fenicul conferă proprietăţi antispastice contribuind la calmarea tusei. Prin aportul de săruri minerale din troscot şi plămânărică, ceaiul are un efect tonic, remineralizant.

Plămânărica conține tanin, saponine, săruri de potasiu, magneziu, acid salicilic, mucilagii, vitamina C, derivați polifenolici și rezine, care-i conferă proprietati antiseptice, antiinflamatoare, antimicrobiene, astringente, diuretice, tonice, emoliente, expectorante, analgezice, cicatrizante.

Pătlagina are proprietăţi depurative și fluidifiante ale  secreţiilor mucoase,  antifebrile, hemostatice  şi cicatrizante. Ceiaul se prepară astfel: pentru copii se face infuzie dintr-o  linguriţă cu amestec de plante la o cană cu apă, iar pentru adulţi se pun două linguriţe la o cană cu apă (200 ml).

Un alt ceai cu efect terapeuric si rol important in hidratarea organismului este  Plantusin. Precum si celelalte ceaiuri marca Fares, Platusin este produs  în stricte condiţii de siguranţă şi control pe linii tehnologice avizate de ANM. Acesta este eficient în afecţiunile acute şi cronice ale aparatului respirator: stări gripale, laringite, bronşite și tuse. Conține muguri de pin, muguri de plop, scai vânăt, pătlagină, şovârv, fructe de fenicul, cimbru, flori de tei și rădăcină de lemn dulce. Toate acestea îi conferă o acțiune emolientă, expectorantă și fluidizantă a secreţiei bronşice.

Întrucât produsele noastre sunt naturale și nu au efecte adverse, sunt recomandate pentru tratarea răcelilor, atât adulților, cât mai ales copiilor.

 

 

 

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri