facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Imediat după naștere, imunitatea copiiilor este foarte ridicată, pentru ca sunt protejați de anticorpii pe care îi au în sânge de la mamă. Acești anticorpi se diminuează în timp și astfel pe măsură ce creștem dacă nu avem grija de trupul și imunitatea noastră devenim tot mai vulnerabili la mediul extern și implicit la boală. Pentru a ne proteja sistemul imunitar trebuie sa evităm:

  • Stresul. Cortizonul, cunoscut și ca hormonul stresului, scade activitatea sistemului imunitar, epuizează rezervele organismului și contribuie la depunerea grăsimii în zona abdominală. Pentru combaterea stresului, vă recomandăm capsulele Confort emoțional și Antistres.
  • Alimentele dulci  pe bază de zahăr rafinat. S-a constat că 100 g de zahar alb rafinat reduce semnificativ capacitatea leucocitelor de a lupta cu bacteriile pentru cel puţin 5 ore după consumarea zahărului. Pentru combaterea efectelor nocive ale zahărului alb, vă recomandăm capsulele Antioxidant antiaging, Antioxidant cu ceai verde, Vitamina C naturală și  Vitamina A naturala (complex de carotenoide vegetale) care au substanțe active capabile să neutralizeze radicalii liberi, responsabili de numeroase boli.
  • Insomnia duce la oboseală și la scăderea rezervelor energetice ale organismului, implicit a  imunității. Ca și consecință a acestiu fapt, corpul nu mai produce celulele necesare sistemului imunitar pentru a face față infecțiilor. Soluția noastră pentru insomnii sunt capsulele Noapte buna și uleiul esențial de lavandă.
  • Deshidratarea organismului.Uscăciunea pielii, a buzelor și culoarea închisă a urinii sunt indicatorii unei insuficiente hidratări a organismului care poate afecta imunitatea.Vă recomandăm consunul de apa plată, macerate la rece sau ceaiuri.
  • Substantele toxice reprezintă un alt factor care afectează capacitatea corpului de a se detoxifica, regenera și revitaliza. Evitați substanțele toxice dintr-un mediu poluat, fumul de țigară, detergenții și cosmetice nenaturale. Nu în ultimul rând, evitați alimentele procesate. Soluția este realizarea periodică a curelor de detoxifiere, de cel puțin 2 ori pe an.
  • Medicamentele de sinteză cum sunt antibioticele, antiinflamatoarele steroidiene și chimioterapia afectează drastic imunitatea organismului. Pentru prevenirea bolilor și păstrarea sănătății organismului, vă recomandăm cure de detoxifiere și remedii naturale specifice, precum antibioticele naturale.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri