facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Prostatita, sau inflamația prostatei, reprezintă o boală inflamatorie de la nivelul. Aceasta afecțiune este una destul de comună în rândul bărbaților, însă cauzele sale nu sunt cunoscute. Prostatita poate fi de mai multe tipuri și se însoțește de obicei de senzația de arsură în timpul urinării, urinări frecvente cu mici cantități de urină (polachiurie), urinare frecventă în timpul nopții, jetul urinar întrerupt sau cu presiunea scăzută, disconfort sau durere la nivelul spatelui, în zona testiculară sau cea anală, abdomenul inferior, pe coapse sau deasupra pubisului,etc. Prostatita care are lungi perioade de simptome poate duce și la apariția efectelor adverse adiacente: stresul, depresia sau anxietatea.

Pacienții cu prostatită acută bacteriană prezintă și dureri de intensitate mai ridicată. În urma terapiei cu antibiotice aceste dureri dispar. Este bine de știut că remediile naturale realizate de echipa de cercetare de la Fares oferă o alternativă de tratament naturală cu capsulele Prostata G 80 și antibioticul natural Biomicin Forte.

Capsulele Prostata G 80 testate clinic conțin extract de palmier de Florida, extract de Pygeum africanum, rădăcină de urzică, ghimpe, licopen. Se administrează 1 capsulă dimineața și 2 capsule seara cu 30 minute înainte de masă timp de 1-3 luni în funcție de severitatea simptomelor și persistența acestora. Plantele din compoziție au o puternică acțiune decongestivă, antiinflamatoare, diuretică ceea ce ajută foarte mult în afecţiunile prostatei. Astfel se reduce frecvenţa urinărilor nocturne, cu dispariţia usturimilor pe uretră.

Capsulele moi Biomicin Forte datorită uleiurilor esențiale din compoziție – ulei esențial de cimbru și de cuișoare au efect antibacterian asupra unui spectru foarte larg de germeni și în același timp efect antiinflamator și antispastic. Se administrează 1 capsulă moale de 3 sau 4 ori pe zi la 1 oră după masă timp de 15 zile. În cazul prostatitelor cronice cura se poate relua 3 - 4 luni la rând câte 15 zile/luna.

Ceaiul Diurosept la pungă sau plic sau ceaiul V pentru Vezică și Prostată, rețetă a farmacistului Andrei Farago, prin plantele medicinale cu proprietăți diuretice și dezinfectante urinare completează tratamentul asigurând un raspuns sigur și rapid. Se consumă 3-4 căni/zi.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri