facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Gastritele sunt afecțiuni ale stomacului cauzate de diverși factori. În afara de Helicobacter pilory, la apariția gastritelor contribuie și aciditatea gastrică prea mare sau prea mică, agresiunea chimică dată de refluxul bilei în intestin, stresul, supraalimentarea cu alimente picante, prăjite, grase și abuzul de alcool.

În prevenirea acidității gastrice se pot lua în considerare următoarele:

· masa sa fie luată într-o stare de relaxare, evitându-se graba sau luarea mesei când suntem furioși sau foarte stresați. Pentru ameliorarea acestor stări se pot consuma pentru început  ceaiuri relaxante și calmante.

· se elimină consumul de alcool si țigări.

· se evită mâncarea prăjită, prea iute sau cu mult oțet. Mâncarea este bine sa fie consumată cand nu este nici prea fierbinte sau prea rece. se evită trecerea alternativă de la consumul de alimente fierbinți la reci sau invers.

· se evită consumul constant de băuturi carbogazoase

· se evită ultilizarea medicamentelor de tip aspirină care agresează mucoasa gastrică.

· se respecta luarea meselor în mod regulat fără a se mânca foarte târziu înainte de a merge la culcare.

Pentru remedierea acidității gastrice se poate consuma ceai sau suc de mentă, apă de nucă de cocos, 1-2 pahare de apă caldă în care s-a adăugat suc de lămâie, infuzie de semințe de chimen.

Cu eficiență sporită sunt capsulele Stomac sănătos D 58, capsulele Clorofilă F166, ceaiul Gastric D40 și D62 și ceaiul U pentru stomac Farm. A.Farago, D42.

Se știe că stresul crește aciditatea gastrică, deci pentru combaterea acidității gastrice este important să evităm stresul sau să apelăm la ajutorul plantelor de leac cu efect adaptogen, relaxant și calmant cum este lavanda, roinița, sunătoarea.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri