facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Gastrita, cea mai frecventă afecțiune a stomacului, are multiple forme de manifestare și este cauzată de o serie de factori. Inflamația mucoasei stomacului este destul de răspândită in rândul populației adulte și incidența ei crește cu vârsta. Pentru a realiza un tratament corect al gastritei  este necesar sa fie stabilite care au fost cauzele care au dus la apariția acestei afecțiuni.

Una din principalele cauze ale gastritei  este infecţia cu Helicobacter pylori. Descoperirea acestui factor cauzator al gastritei de catre Barry Marshall şi Robin Warren a fost premiata în 2005 cu Premiul Nobel.

Infectarea cu acest microb se poate realiza prin consumul alimentelor şi al apei sau prin contactul cu persoanele infectate cu Helicobacter pilory. Acest microb are proprietatea de a supravieţui în stomacul omului un timp îndelungat, datorită capacităţii sale unice de a neutraliza aciditatea sucului gastric.

Pentru a preveni aceasta infectare cu Helicobacter pilori este necesar să fie respectate regulile de igienă, cum sunt  spălatul mâinilor înainte de masă, spălatul fructelor și legumelor, consumul de apă potabilă și atenția în interacțiunea cu animalele care pot fi purtătoare ale acestui microb.

Pentru tratarea acestei infecții vă recomandăm capsulele Helicostop, compuse din rizomi de Hydrastis canadensis, muguri de plop, extract din răşină de Mastic, lichen de piatră și ulei esenţial de cuişoare.

Prin plantele din compoziție este inhibată dezvoltarea Helicobacter pylori de la nivelul stomacului, sunt calmate iritațiile mucoasei gastrice și sunt reduse disconfortul gastric cauzat de prezenţa Helicobacter pylori.

În funcție de simptomele care există se asociază si ale remedii naturale cum este ceaiul Gastric-D40/D62 , capsulele Stomac Sănătos-D49 sau Uleiul de cătină cu sunătoare şi gălbenele.

 

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri