facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Utilizarea fără discernământ a antibioticelor a condus în ultimele două decenii la dezvoltarea unor germeni rezistenți care nu mai răspund la medicamentele clasice.

Progresele făcute în înţelegerea ştiinţifică a modului de acţiune al plantelor medicinale a adus suficiente dovezi în sprijinul utilizării mult mai largi a acestora în procesul de prevenire şi tratare a infecţiilor, chiar şi acolo unde există rezistenţă la antibiotice.

Plantele medicinale constituie o alternativă de tratament a infecţiilor bacteriene atât pentru pacienţii care prezintă intoleranţe sau alergii, cât şi pentru cei care nu mai răspund la  medicamentele  clasice.

Faptul că suntem prima alegere în materie de ceaiuri și remedii naturale a românilor, ne-a motivat să realizăm o formulă de capsule cu eficienţă clinică ridicată, confirmată de medici pneumologi în tratamentul infecţiilor respiratorii.

Capsulele Biosept sunt recomandate în viroze respiratorii, amigdalită, faringită, bronşită, enterite, enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, colite fermentative, parazitoze intestinale, uretrite, cistite, pielonefrite şi anexite.

Evaluarea eficenţei terapeutice s-a realizat pe 58 de pacienţi cu vârste între 6 şi 70 de ani, care au prezentat infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, traheo-bronşite, sindrom bronşic spastic, pneumonie virala, etc.

Pacienții au fost examinaţi de medicii de familie, respectiv de medicii specialişti pneumoftiziologi care pe baza anamnezei, examenului clinic şi paraclinic (unde s-a necesitat), au stabilit diagnosticul şi au inițiat tratamentul cu  capsule BIOSEPT, în doze corespunzătoare vârstei: copii: 1 capsulă de 3 ori pe zi, adulţi: 2 capsule de 3 ori pe zi. Tratamentul s-a administrat timp de 10-22 de zile, în funcţie de diagnostic, conform recomandării medicului.

Pacienţii examinaţi prezentau stare generală alterată, sindrom febril, raguseală şi tuse plus tabloul clinic evidenţiat asultatoric şi imagistic.

Au fost monitorizate simptomele specifice aferente infecţiilor respiratorii: starea generală, starea febrilă / frisoane, disfagie (durere la înghiţit), disfonie (răguseală), tuse, etc., cu notarea acestora la începutul tratamentului și cu evaluarea lor în perioada de mijloc a tratamentului, dar și la sfârșitul tratamentului.

După administrarea tratamentului, simptomele precum febra,  durerea de gât și  răgușeala s-au remis complet (100%), starea generală influențată s-a remis la 98 % dintre pacienți, iar tusea la 84% dintre aceștia.

Tratamentul fitoterapeutic a fost suficient pentru ameliorarea/dispariția simptomelor clinice la peste 95% dintre pacienți. Produsul a fost bine tolerat de toți pacienții.

Vă recomandăm aceste capsule atât în infecţiile acute cât şi în infecţiile cronice, întrucât Biosept este foarte eficient în tratarea episoadelor acute şi prevenirea reacutizărilor.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri